Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Sonnentor Ceai BIO de Plante Roinita, 50g
ceai-roinita-bio.png
Sonnentor Ceai BIO de Plante Roinita, 50g
Sonnentor Ceai BIO de Plante Roinita, 50g

SONNENTOR

Sonnentor Ceai BIO de Plante Roinita, 50g

Bauturi, Ceai

19.9 lei

Pretul include TVA

In stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

Produs Eco
produs eco

EAN code: 9004145002081

Roinița este un deliciu pentru nas cu un parfum specific de citrice. Aroma și gustul specific, cu o notă ușor dulceagă-acrișoară la sfârșit, o recomandă pe lângă bucate de pește. Întindeți-vă pe spate, relaxați-vă și savurați acest ceai minunat. Știați? Melissa înseamnă albină în latină și greaca antică. Nu este o coincidență, Roinița a fost special cultivată ca pășune pentru albine în antichitate. Carol cel Mare a dat ordin ca Roinița să fie cultivată în toate grădinile din mănăstiri, pentru a obține ”Mellisengeist” o băutură tonică, răcoritoare, bazată pe Roiniță si alte plante aromatice. Denumire Latină: Melissa Officinalis Timp infuzare: max. 10 minute / Temperatura apei: 100°C


Roinita este un bun remediu pentru nervi, calmeaza tensiunea si starile de anxietate, aducandu-ti buna dispozitie atunci cand esti obosit. Ceaiul de roinita este cosiderat un bun remediu impotriva durerilr de cap si migrenelor. Consumat regulat, ceaiul de roinita este foarte bun pentru problemele digestive asociate cu stresul, cum ar fi scaderea poftei de mancare, greata, colicile, colitele si gastritele, iar o infuzie usoara poate calma tulburarile abdominale la copii.


Ingrediente: 100% Roiniță Ecologic

*Provine din agricultura ecologica.


Păstraţi într-un loc uscat şi răcoros.


DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml (g)

Energie:kJ / kcal1080/260
Grasimi:g2,8
    din care, acizi grasi saturati:g0,8
Glucide:g26,8
      din care, zaharuri:g3,6
Fibre:g42
Proteine:g10,9
Sare:g0,01

Tara de Origine: Germania

Produs in Austria

Mod de utilizare:


Pentru o cana de ceai turnati apa fierbinte peste o lingura de ceai. Lasati sa stea nu mai mult de 5-10 minute.