Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Termeni si Conditii

1. DISPOZITII GENERALE
Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.everbio.ro, proprietatea S.C. Everbio Distribution S.R.L. cu sediul in Arad, Covasant, nr. 83, jud. Arad, înregistrată la Registrul Comertului cu numărul  J02/979/2008 cod fiscal: RO 23986682. Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica: acceptarea de catre Dvs. a acestor termeni si conditii, acceptarea de catre Dvs. a utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca tehnica de comunicatie la distanta. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

2. OBLIGATIILE DE INREGISTRARE
Pentru a cumpara produse de pe site-ul www.everbio.ro, va trebui sa acceptati termenii si conditiile prezente sa comandati produsul/produsele dorite. In vederea finalizarii comenzii, aveti posibilitatea sa vizualizati urmatoarele date: cumparatorul, detalii facturare, adresa livrare si lista produselor comandate (denumire, cantitate, pret unitar, pret total, valoare totala comanda). In vederea efectuarii unei comenzi, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Dupa ce ati trimis comanda, in cel mai scurt timp veti primi un mesaj de confirmare a comezii (care cuprinde confirmarea comenzii dumneavoastra, a preturilor produselor comandate si a tarifelor de livrare si a detaliilor privind livrarea) pe adresa de email comunicata, fie prin telefon de catre un operator.

3. CONDITII SI MODALITATI DE PLATA
Plata comenzii se face cu numerar -Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare, fie prin transfer bancar. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii prin email a comenzii. Plata se face catre reprezentantul firmei de curierat sau la ghiseul oficiului postal ori prin virament in contul:
Nume firma:  S.C. Everbio Distribution S.R.L.
Banca: Banca Transilvania
Cont IBAN: RO58BTRL00201202D62642XX

4. LIMITELE RESPONSABILITATII 
S.C. Everbio Distribution S.R.L.nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora.

5. COLECTAREA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
S.C. Everbio Distribution S.R.L.  certifica faptul ca respecta drepturile dumneavoastra conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date si de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 
Care sunt datele cu caracter personal?
Orice informatie prin care o persoana fizica devine identificabila, cum ar fi: un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, unul sau mai multe elemente specifice identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale etc.
 
Ce inseamna prelucrarea de date cu caracter personal?
Orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea prin transmitere (inclusiv catre terti), diseminare sau punere la dispozitie in orice alt mod, alaturarea/alinierea ori combinarea, blocarea/restrictionarea, stergerea sau distrugerea
 
Care sunt riscurile generate de o prelucrare necorespunzatoare si neconforma cu prevederile legale nationale si europene
Riscul la care Regulamentul (UE) 2016/679 si Legea nr. 677/200,  cu modificările şi completările ulterioare se refera este definit astfel:,,Riscul [..] poate fi rezultatul unei prelucrări a datelor cu caracter personal care ar putea genera prejudicii de natură fizică, materială sau morală, în special în cazurile în care: prelucrarea poate conduce la discriminare, furt sau fraudă a identității, pierdere financiară, compromiterea reputației, pierderea confidențialității datelor cu caracter personal protejate prin secret profesional, inversarea neautorizată a pseudonimizării sau la orice alt dezavantaj semnificativ de natură economică sau socială,,( Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date)
 
Ce masuri de colectare si de prelucrare in conditii de siguranta a datelor dumneavoastra personale a luat societatea noastra?
Va asiguram in acelasi timp ca societatea noastra administreaza in conditii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei ori o alta persoana., cu obiectivul de a elimina riscurile care vizeaza siguranta datelor dumneavoastre personale.S.C. Everbio Distribution S.R.L.  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, sunt protejate bazele de date inclusiv prin criptare electronica, au fost incheiate protocoale de colaborare cu societatile informatice care gestioneaza pagina noastra de web, s-au prevazut specificatii de securizare a datelor in contractele de colaborare precum si in procedurile interne si exista prevederi de confidentialitate in contractele angajatilor nostri.
 
Care sunt scopurile colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal?
Scopurile colectarii si prelucrarii datelor de catre S.C. Everbio Distribution S.R.L.sunt:   
- transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail, fara alte obligatii sau plati din partea S.C. Everbio Distribution S.R.L.fata de persoana dumneavoastra;
- efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea S.C. Everbio Distribution S.R.L.fata de persoana dumneavoastra;
- organizarea de concursuri si campanii publicitare cu premii;
- comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), inclusiv expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor.
 In cazul in care nu doriti sa primiti oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la S.C. Everbio Distribution S.R.L. nu bifati casuta ,, Aboneaza-te la newsletter "
Vom prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. Everbio Distribution S.R.L. va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existentei societatii
Deasemenea este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare deasemenea pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.
 
Cine mai poate prelucra date cu caracter personal in numele nostru?
Societatea S.C. Everbio Distribution S.R.L. poate imputernici firmele de curierat sa prelucreze astfel de date pentru livrarea produselor . In acest proces de colectare si prelucrare a datelor cu caracter personal mai sunt implicati si angajatii nostri.
De asemenea, S.C. Everbio Distribution S.R.L.  poate furniza datele cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.
Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
 
Cat timp se pastreaza datele?
Societatea noastra pastreaza datele atata timp cat prevede cerinta legala referitoare la documentele contabile, nu le arhiveaza, nu le foloseste in scopuri publicitare fara acordul dumneavoastra expres.
 
Care sunt drepturile persoanelor ale caror date se colecteaza si prelucreaza?
Pentru simplificare este necesar sa stiti ca puteti verifica  oricand acordul care exista pentru prelucrarea datelor personale solicitand acest lucru cu o cerere scrisa sau un mesaj electronic, la datele noastre de contact si/sau sa solicitati si intreruperea prelucrarii lor:
S.C. Everbio Distribution S.R.L. 
Nr. Ordine registrul comertului: J02/979/2008
Cod unic de inregistrare: RO23986682
Adresa: Covasant, 83, jud. Arad
E-mail: bio@everbio.ro
 
In plus, am numit un Responsabil cu Protectia Datelor care poate fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale.
Datele de contact al Responsabilului cu Protectia Datelor personale sunt:Daniela Sarbu,e-mail: dnlsarbu@yahoo.com
 
Informatii suplimentare
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.
Prin acceptarea termenilor si conditiilor, ne oferiti  dreptul de a colecta si prelucra aceste date cu caracter personal, ati luat la cunostinta de toate informatiile prezentate si sunteti de accord cu acestea.

6. TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE.
Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate de pe site-ul www.everbio.ro se face la momentul incheierii contractului la distanta, respectiv la momentul primirii de catre Dumneavoastra a Facturii fiscale.

7. POLITICI DE RETURNARE
Returnarea produselor se face in baza OG 34 / 2014 Art 9 (1).
Pentru exercitarea dreptului de retragere, trebuie sa primim informare scrisa, trimisa prin posta, e-mail sau fax.
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare, deteriorate etc.).
Prin acesta cale va informam ca ne dorim sa fim un magazin online ceea ce inseamna ca majoritatea comenzilor ar trebui livrate prin curieri. Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 14 zile se aplica numai persoanelor fizice.
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Fiecare produs va fi insotit de bon fiscal sau factura.