Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Formular de retur

Date personale:

Date comanda:

Detalii problema:Conform legislației din România consumatorul poate returna produsele cumpărate de pe www.everbio.ro în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fără a fi invocat vreun motiv și fără a suporta alte costuri cu exceptia costurilor directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 130/2000 Art 2 (1) lit. b).

Renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se va realiza obligatoriu prin intermediul |Formularului de Retur.

In 48 h de la receptionarea email-ului dvs, un operator va confirma primirea cererii, astfel, doar aceste notificări scrise sunt luate în considerare. Cererile de retur înregistrate după 14 zile calendaristice, nu sunt preluate de operatorii societății, fiind considerate nule.

Produsele trebuie returnate în aceiasi stare în care au fost livrate și însoțite de documente (factură fiscală sau bon fiscal), bine ambalate şi protejate. Ambalajul produsului nu trebuie să prezinte deteriorări sau urme ale altor corpuri străine (ex: etichete de pret altele decat Everbio, banda adeziva – scoch etc).

Dacă produsul returnat este deteriorat, are pete, zgârieturi, ciobituri, lovituri, este murdar și nu poate fi vândut ca și produs nou, ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă pentru a acoperi diferenţa de preț dintre un produs nou și un produs deja utilizat sau în cazul în care este într-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervăm dreptul de a refuza produsul. În cazul unui refuz, costurile de transport tur-retur cad în sarcina expeditorului.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maximum 15 zile calendaristice de la primirea coletului in contul mentionat de Dvs. in acest formular.

Coletele pot fi livrate cu orice firma de curierat, cu conditia ca ele sa fie livrate la adresa mentionata mai jos. (Nu ridicam colete de la depozitele firmelor de Curierat sau Posta Romana)

Adresa de livrare marfa retur
S.C. Everbio Distribution S.R.L.
Arad, B-dul. Revoluției nr. 42, cod postal 310009