Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Informatii livrare

Livrarea produselor se face prin curier in toata tara.

      - Comenzile expediate prin curier vor fi livrate direct la adresa mentionata de catre client.

Costurile de transport sunt suportate de catre:
        - Everbio, pentru comenzi mai mari de 250 RON;
        - client, pentru comenzi mai mici de 250 RON.
Pentru comenzi sub 250 RON, costul transportului este 20 RON.  

Comanda minima: 60 LEI

Plata produselor se poate efecta prin ramburs in momentul receptionarii coletului sau prin transfer bancar pe baza unei Proforma, insa doar dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre personalul Everbio.

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 34 / 2014).

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului faptul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (aceast document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare, spalare, murdarire, etc). Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii acestora.