Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Schar Mix de Faina Universala Fara Gluten, 500g
mix-it-faina-fara-gluten.png
Schar Mix de Faina Universala Fara Gluten, 500g
Schar Mix de Faina Universala Fara Gluten, 500g

SCHAR

Schar Mix de Faina Universala Fara Gluten, 500g

Produse Fara Gluten, Alimente de baza, Faina, Gris, Malai, Pesmet

18.7 lei

Pretul include TVA

In stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

EAN code: 8008698010358

Mix It Farina - Faina universala fara gluten x 500 g

Pentru regimul dietetic al intolerantelor la gluten. 


Nota importanta: Trebuie utilizat sub supraveghere medicala. Nu se recomanda ca sursa unica de nutritie.


Ingrediente: Făină de orez, amidon din cartofi, zahăr, agenți de îngroșare: hidroxipropil metilceluloză, gumă de roșcove, sare, emulgatori: mono și digliceride ale acizilor grași.

Poate contine urme de soia.


PRODUS FARA GLUTEN. NU CONTINE LACTOZA. 


DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml

Energie:kJ / kcal1459/344
Grasimi:g0,5
    din care, acizi grasi saturati:g0,1
Glucide:g82
      din care, zaharuri:g1,7
Proteine:g1,0
Fibre:g4,7
Sare:g0,01

Produs in Austria pentru Dr. Schar AG.

Reteta: Paine alba fara gluten coapta in cuptor

Folosind orice tip de lapte sau de otet, este important ca ingredientele sa fie cantarite – masurate cu atentie şi sa nu se omita nimic.

Ingrediente

1 kg Faina alba de paine fara gluten

5 lingurite Sare

4 lingurite Drojdie uscata

6 lingurite Zahar

700 ml Lapte

10 ml Otet

90 ml Ulei

4 Oua

Metoda:

1. Amestecati faina, sarea, drojdia si zahsrul intr-un vas.

2. In alt vas amestecati bine ouale, laptele si otetul.

3. Adaugati ingredientele de la pct. 1 şi framantati.

4. Adaugati uleiul şi framantati din nou pana se încorporeaza in aluat.

5. Puneti aluatul intr-o tava de paine.

6. Lasati la dospit intr-un loc cald timp de aproximativ 1 ora.

7. Coaceti în cuptorul pre-incalzit timp de 50/55 min.

Temperatura si timp de coacere:

220°C/Cuptor electric cu ventilator; 200°C/Cuptor cu gaz.