Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Rapunzel Caise soft bio 200g
caise-soft-bio-rapunzel_301360.jpg
Rapunzel Caise soft bio 200g
Rapunzel Caise soft bio 200g

RAPUNZEL

Rapunzel Caise soft bio 200g

Fructe si Legume Uscate

32.23 lei

Pretul include TVA

In stoc furnizor Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

Produs Eco
produs eco

EAN code: 4006040005032

Ingrediente: caise ingredientele provin 100% din agricultura biologica

Caisele bio reprezinta un Snack bogat in elemente minerale. Dupa desigilare trebuie pastrat la rece ambalaj pentru mentinere proaspata resigilabil.

Întrebuintare:
Ideal pentru sport scoala birou si pentru deserturi.

Caisele(Prunus armeniaca L.) fac parte din familia fructelor samburoase fiind niste fructe foarte apreciate deoarece ne ofera atat o pulpa de fruct dulce si aromata dar si un sambure gustos. Caisul este originar din Orient. Totusi astazi acesta este cultivat in toata zona mediteraneana. Caisul poate creste pana la 5 m inaltime si se deosebeste printr-o floare de culoare alba-rozalie cu miros divin.


Caisele se coc sub soarele din Turcia pana la mijlocul lunii iulie. În aceasta perioada incepe recolta caiselor de catre agricultorii nostri parteneri din zona Malatya in estul Anatoliei. Caisele sunt scuturate din pomi si apoi adunate manual. Fructele proaspte sunt puse imediat la uscat . Dupa 3 zile de stat la uscat caiselor li se indeparteaza samburii si apoi sunt din nou puse la uscat pentru inca 3-4 zile.

Dupa ce sunt transportate in Ören fructele dulci sunt spalate sortate si supuse unei inghetari rapide pentru a combate orice atac al insectelor. Caisele Rapunzel isi pastreaza culoarea portocaliu-maronie si aroma pe o perioada lunga de timp. Din pricina gustului lor proaspat-acrisor si datorita dulcetii lor naturale caisele sunt potrivite pentru o multime de produse de patiserie. Ele pot fi folosite si in Musli deserturi sau sosuri de fructe. Mancate in stare pura caisele reprezinta un important furnizor de energie si minerale care asigura organismului un aport important de potasiu fier si vitamine.

Caisele soft sunt caise dulci Rapunzel,care au fost pasteurizate cu vapori de apa dupa uscare motiv pentru care ele devin usoare si suculente


VEGAN


INFORMATII NUTRITIONALE / 100 ml (g)

Energie:kJ / kcal890 / 211
Lipide:g0.4
Carbohidrati:g40
      din care, zaharuri:g36
Proteine:g4,2
Fibre:g15
Sare:g0.02

Urme de alergeni: resturi de samburi