Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Biovegan Mix pentru chec cu lamaie 430g
mix-pentru-chec-cu-lamaie-fara-gluten-bio-biovegan_10116.jpg
Biovegan Mix pentru chec cu lamaie 430g
Biovegan Mix pentru chec cu lamaie 430g

BIOVEGAN

Biovegan Mix pentru chec cu lamaie 430g

Paine, Produse panificatie, patiserie, Ingrediente pentru copt si cofetarie, Produse Fara Gluten

20.44 lei

Pretul include TVA

In stoc furnizor Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

Produs Eco
produs eco

EAN code: 4005394284759

Ingrediente: amestec de copt faina de orez*, zahar de trestie*, amidon de porumb*, gris de orez*, faina de porumb*, praf de copt* (amidon de tapioca*, agent de crestere*, carbonat de sodiu acidifianti tartrat de potasiu, pulbere de suc de lamaie*, agent de ingrosare guma de guar*), faina de lupin dulce*, ingrosator faina de roscove* 1,4% pulbere de suc de lamaie*(suc de lamaie*, maltodextrina), 0,4% coaja de lamaie, sare, <0,1% ulei de lamaie*, emulgator lecitina* (floarea soarelui*)ingrediente aroma zahar* pudra, 0,1% ulei de lamaie*provin din agricultura ecologica

Mod de preparare: Se adauga amestecul de copt impreuna cu 200 ml apa minerala (la temperatura camerei) si 75 ml ulei vegetal intr-un castron apoi se amesteca (aproximativ 2 minute) cu un tel pana se obtine omogenizarea continutului. Pre-ungeti tava folosita (avand lungimea de 20 cm) cu ulei vegetal dupa care umpleti tava cu ajutorul unei spatule. Pre-incalziti cuptorul la 180 C si asezati tava pe ultima sina dupa care lasati amestecul 45-55 minute la copt. Cand timpul de coacere s-a terminat faceti un test cu ajutorul unei scobitori si impungeti mijlocul checului daca aceasta se lipeste de produsul finit mai lasati la copt aproximativ 5 minute dupa care repetati procesul pana la obtinerea rezultatului dorit. Aroma se amesteca cu o lingura de apa la temperatura camerei apoi se toarna deasupra chechului cald.


VEGAN

FARA GLUTEN


INFORMATII NUTRITIONALE / 100 ml (g)

Energie:kJ / kcal1525 / 363
Lipide:g12
    din care, acizi grasi saturati:g1,0
Carbohidrati:g60
      din care, zaharuri:g29
Proteine:g2,8
Fibre:g2,0
Sare:g0,48


Alergeni: lupin