Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Biovegan Inghetata de cacao pudra FARA GLUTEN 89g
inghetata-de-cacao-pudra-fara-lactoza-si-gluten-bio-biovegan_23500.jpg
Biovegan Inghetata de cacao pudra FARA GLUTEN 89g
Biovegan Inghetata de cacao pudra FARA GLUTEN 89g

BIOVEGAN

Biovegan Inghetata de cacao pudra FARA GLUTEN 89g

Desert, Budinca, Produse Fara Gluten

18.89 lei

Pretul include TVA

Acest produs nu este in stoc.
Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

Produs Eco
produs eco

EAN code: 4005394235003

Ingrediente: zahar pudra*, sirop de glucoza*, inulina*, cacao*, 6,7% glazura de ciocolata amaruie* rasa (continut de cacao 55%) (masa de cacao*, zahar integral din trestie de zahar*, unt de cacao*, emulgator lecitina de soia*), agent de ingrosare (pectina, faina din boabe de guar*, xantan, faina din samburi de roscove*) *provin din agricultura ecologica

Fa-ti singur inghetata cu ciocolata Biovegan Ice-Traum. Acum cu cacao adevarata si chipsuri de ciocolata crocante pentru un gust mai deosebit de ciocolata. În mod natural fara grasimi adaugate sau arome si extracte artificiale. Se poate face fara masina de inghetata in numai 3 minute. Pur si simplu adaugati bautura de soia si smantana sau lapte la continutul plicului inghetati si inghetata este gata. Inghetata delicioasa preparata in doar 3 minute - fara gheata

Preparare fara masina de inghetata: Pentru a obtine o inghetata vegetariana amestecati 150 ml bautura rece din soia si 100 ml crema de soia. Sau 250 ml lapte rece integral (omogenizat cu cel putin 3,5% continut de grasime). Se folosesc doar lichide foarte reci (cu temperatura intre 3°C si 6°C).

Sfat: Pastrati bautura din soia / crema de soia sau cutia de lapte aprox. 30 minute la congelator inainte de utilizare.


Preparare:
1. Se masoara lichidul rece si se toarna intr-un pahar inalt (de aprox. 1,5 l).
2. Lichidul se bate cu un blenderul de mana pe treapta mica timp de ½ minut astfel incat volumul acestui sa creasca de patru ori (varianta din soia volum mai scazut). Daca lichidul nu ajunge la volumul acesta inseamna ca nu a fost suficient de rece.
3. Se opreste blenderul se adauga continutul plicului in spuma si se omogenizeaza scurt folosind din nou treapta mica a blenderului. Dupa 1 minut utilizati treapta medie iar dupa inca 1 minut continuati sa bateti compozitia pe treapta cea mai inalta a blenderului pana obtineti o spuma fina cremoasa.
4. Pentru creatii proprii puteti adauga dupa gust ingrediente in spuma si sa le amestecati usor cu o lingura.
5. Puneti spuma de inghetata intr-un recipient inchideti-l si pastrati-l la congelator la cel putin
– 18 °C pentru 6 – 8 ore.
Lasati inghetata sa se dezghete putin inainte de a o consuma.


VEGAN

FARA GLUTEN

FARA LACTOZA


DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml (g)

Energie:kJ / kcal1640 / 389
Grasimi:g4,2
    din care, acizi grasi saturati:g2,7
Glucide:g79,5
      din care, zaharuri:g73,3
Proteine:g2,0
Fibre:g12,4
Sare:g0,07


Alergeni: lecitina de soia

Urme de alergeni: migdale, mustar, susan