Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

BauckHof Musli cu ovaz si fructe FARA GLUTEN 450g
musli-cu-ovaz-si-fructe-fara-gluten-bio-bauckhof_431695.jpg
BauckHof Musli cu ovaz si fructe FARA GLUTEN 450g
BauckHof Musli cu ovaz si fructe FARA GLUTEN 450g

BAUCKHOF

BauckHof Musli cu ovaz si fructe FARA GLUTEN 450g

Musli, Fulgi din cereale, Produse Fara Gluten

26.24 lei

Pretul include TVA

In stoc furnizor Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

BAUCKHOF

Produs Eco
produs eco

EAN code: 4015637824864

Ingrediente: fulgi de ovaz* integrali fara gluten 68%, fructe uscate* 19%(stafide*, bucati de caise*, bucati de mere*, bucati de capsuni*, faina de orez*, ulei de floarea soarelui*), samburi de floarea soarelui*, seminte de in* auriu *provin din agricultura ecologica

Acest musli bio contine fulgi de ovaz mici si fini si o compozitie fructata neindulcita dar fantastica.

Ovazul natural are un raport echilibrat intre diferite substante nutritive:

  • Ovazul contine in mod natural vitamina B1
  • Continutul de fier din ovaz este mai mare decat alte cereale
  • Ovazul contine fibre solubile

Caracteristici generale:
Fara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic fara utilizarea conservantilor si a aditivilor. Analiza reziduurilor ingredientelor individuale.

Majoritatea dar nu toate persoanele cu intoleranta la gluten pot include ovaz in dieta lor. În Anglia SUA si Scandinavia (in special Finlanda) ovazul fara contaminare a fost folosit de mult timp in dieta fara gluten. Cu toate acestea persoanelor cu boala celiaca li se recomanda sa incorporeze incet si treptat ovaz intr-o dieta fara gluten. Musliul cu ovaz bio este ideal pentru micul dejun cu lapte suc sau quark sau pentru coacerea painii a chiflelor a biscuitilor a barelor de muesli etc.

Particularitati: Ovazul pentru „musli de ovaz fara gluten” este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten. Analizam fiecare lot din laborator pentru a ne asigura ca nu contine gluten si garantam un continut de gluten mai mic de 20 ppm. Legea alimentara spune: „Ovazul din alimentele destinate persoanelor cu intoleranta la gluten trebuie sa fie produs preparat si / sau prelucrat in asa fel incat sa fie exclusa contaminarea cu grau secara orz sau incrucisarea acestora; continutul de gluten al ovazului nu trebuie sa depaseasca 20 mg / kg (ppm). ”(Regulamentul CE nr. 41/2009)
 
Consum: crud cu lapte iaurt suc etc.
De fabricatie: Ovazul pentru fructele noastre de musli de ovaz fara gluten este cultivat intr-un proiect special de catre fermierii parteneri pe termen lung. Atat in cultivare cat si in procesare ovazul nu contine contaminari cu cereale care contin gluten. Pentru fulgii de ovaz Bauckhof folosim materii prime care sunt produse in culturi organice controlate. 
 
Alte note: Fara OMG fara aroma fara conservare sintetica fara zahar alb pur vegetal.
Îndulcire: ne indulcit

Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 834/2007
Alte criterii de calitate si etichete: Spice de grau fara gluten de la DZG societatea vegana


FARA ZAHAR ADAUGAT

VEGAN

FARA GLUTEN


INFORMATII NUTRITIONALE / 100 ml (g)

Energie:kJ / kcal1615 / 384
Lipide:g11
    din care, acizi grasi saturati:g1,5
Carbohidrati:g54
      din care, zaharuri:g13
Proteine:g12
Fibre:g9,6
Sare:g0,02

Urme de alergeni: fructe cu coaja tare, nuci, susan