Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

BauckHof Fulgi mici de ovaz ecologic FARA GLUTEN 1kg
fulgi-mici-de-ovaz-integral-fara-gluten-bio-bauckhof_975734.jpg
BauckHof Fulgi mici de ovaz ecologic FARA GLUTEN 1kg
BauckHof Fulgi mici de ovaz ecologic FARA GLUTEN 1kg

BAUCKHOF

BauckHof Fulgi mici de ovaz ecologic FARA GLUTEN 1kg

Musli, Fulgi din cereale, Produse Fara Gluten

34.66 lei

Pretul include TVA

In stoc furnizor Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

BAUCKHOF

Produs Eco
produs eco

EAN code: 4015637827407

Ingrediente: fulgi integrali de ovaz 100% agricultura ecologica

Fulgii de ovaz bio integrali FARA GLUTEN sunt ideali pentru cerealele dvs. preferate de exemplu fructe cu coaja lemnoasa fructe bucati de ciocolata la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi. Dar de asemenea pentru gatit sau pentru coacere se pot folosi fulgii de ovaz.

Ovazul pentru fulgii nostri ecologici controlati fara gluten este cultivat si prelucrat fara contaminare cu gluten. Analizam fiecare lot din laborator pentru eliberarea de gluten si garantam sub 20 ppm de gluten. Legea alimentelor spune: „Ovazul alimentelor destinate persoanelor cu intoleranta la gluten trebuie fabricat preparat si / sau prelucrat astfel incat contaminarea cu grau secara orz sau traversarile acestora sa fie exclusa; continutul de gluten de ovaz nu poate depasi 20 mg / kg (ppm)

Fiecare lot este verificat pe teren imediat dupa recoltare dupa presare si dupa ambalare. Analiza glutenului are loc pe langa testele standard pentru a asigura calitatea organica.

Ovazul bio difera prin structura proteica de grau secara orz si spelta. Aceasta inseamna ca persoanele cu intoleranta la gluten pot include de asemenea ovaz pur fara contaminare in dieta lor. Asiguram libertatea de contaminare prin intermediul unui set de reguli special dezvoltate impreuna cu fermierii contractuali. Masurile de precautie in cultivare incep cu curatarea semintelor si se incheie cu transportul la moara.

Cultivarea ovazului la pragul nostru este importanta pentru noi. Mentinem parteneriate pe termen lung cu fermierii regionali organici si Demeter si suntem mandri ca permitem extinderea zonei organice in fiecare an prin vanzarea fulgilor de ovaz.

Scopul nostru este: agricultura 100% ecologica. Cu fiecare punga de fulgi de ovaz bio fara gluten Bauckhof va ajutati sa atingeti acest obiectiv.

Persoanele cu intoleranta la gluten pot include ovaz in dieta lor. În Anglia SUA si Scandinavia (in special Finlanda) ovazul fara contaminare a fost folosit de mult timp in alimentatia fara gluten. Cu toate acestea persoanelor cu boala celiaca li se recomanda sa integreze incet si treptat ovazul intr-un plan alimentar fara gluten. Faina de ovaz este ideala pentru prepararea terciului pentru micul dejun cu lapte suc sau branza sau pentru coacerea painii rulourilor fursecurilor a cerealelor etc.

Ovazul pentru fulgii de ovaz fara gluten este cultivat intr-un proiect special de catre un fermier partener de multa vreme. Ovazul nu este contaminat cu cereale care contin gluten atat in cultivare cat si in procesare. Pentru faina de ovaz Bauckhof folosim materii prime care sunt produse in cultivarea organica controlata.

Alte note: Fara OMG fara aroma fara conservare sintetica fara zahar alb pur vegetal.

Tara de procesare: Germania
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE
Organismul de inspectie organica: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 834/2007
Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana fara gluten a DZG


FARA GLUTEN