Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Remedia Magneziu +B6, 50cps,50mg
Remedia Magneziu +B6, 50cps,50mg
mg-b6-50mg.png
capsule-50-mg.png
Remedia Magneziu +B6, 50cps,50mg
Remedia Magneziu +B6, 50cps,50mg Remedia Magneziu +B6, 50cps,50mg

REMEDIA

Remedia Magneziu +B6, 50cps,50mg

Suplimente Alimentare

19.5 lei

Pretul include TVA

In stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

EAN code: 5944747001614

Caracteristici și efecte:

Magneziul are numeroase beneficii pentru organism, începând cu buna funcționare a mușchilor, până la reglarea metabolismului. Magneziul contribuie la:

– funcționarea mușchilor și a nervilor, inclusiv la acțiunea mușchiului inimii (miocardului). Totodată, reglează neurotransmițătorii din organism, responsabili pentru calmarea corpului și a psihicului.

– distribuția mineralelor și nutrienților în organism – contracarează efectele negative ale excesului de calciu asupra mușchilor și nervilor, contribuind totodată la menținerea echilibrului între magneziu, calciu, vitamina K2 și vitamina D.

– reducerea efectelor „hormonilor stresului” asupra inimii.

– detoxifierea celulelor, prin stimularea activității celulare.

– mineralizarea oaselor – prin asimilarea calciului în oase.

– activarea enzimelor în cadrul metabolismului carbohidraților (magneziul se găsește în 300 de enzime diferite din corpul nostru, care sunt, printre altele, responsabile și de procesul de metabolism și de reglarea nivelului de glucoză din sânge).


Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor şi glicogenului, al homocisteinei, la formarea normală a globulelor roşii, la funcţionarea normală a sistemului nervos şi a sistemului imunitar. Are efecte benefice în depresie, prin intervenția asupra sintezei de serotonină și noradrenalină, și în stările de anemie. Contribuie la dezvoltarea matricei osoase. De asemenea, îmbunătățește metabolismul neuronal, prin ameliorarea proceselor neuronale.


Ingrediente/capsula: Lactat de magneziu dihidrat – 490 mg, gelatină (capsulă), lactoză monohidrat (agent de încărcare), talc (agent antiaglomerant), amidon de porumb, dioxid de siliciu coloidal (agent antiaglomerant), stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6) – 5 mg.


INFORMATII NUTRITIONALE / Compozitie per capsula (mg)


Lactat de magneziu dihidrat:
mg490
vitamina B6 :mg5

Producator S.C. LABORATOARELE REMEDIA S.R.L. Bucuresti / ROMANIA.

Administrare:

Copii peste 6 ani și Adulți: câte 2 capsule, de 2 ori pe zi.