Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Manuka Health Bomboane cu miere de Manuka MGO 400+ si coacaze, 65g
Manuka Health Bomboane cu miere de Manuka MGO 400+ si coacaze, 65g
bomboane-cu-miere-de-manuka-mgo-400-si-coacaze-1.jpg
bomboane-cu-miere-de-manuka-mgo-400-si-coacaze.jpg
Manuka Health Bomboane cu miere de Manuka MGO 400+ si coacaze, 65g
Manuka Health Bomboane cu miere de Manuka MGO 400+ si coacaze, 65g Manuka Health Bomboane cu miere de Manuka MGO 400+ si coacaze, 65g

MANUKA HEALTH

Manuka Health Bomboane cu miere de Manuka MGO 400+ si coacaze, 65g

Bomboane, Jeleuri, Guma de mestecat, Miere, Produse apicole

31.2 lei

Pretul include TVA

in stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

EAN code: 9421023628797

Bomboanele cu miere de Manuka MGO™ 400+ cu aromă naturală de coacăze au un gust delicios ce îmbină perfect beneficiile mierii de Manuka cu gustul proaspăt al coacăzelor, aducând un plus de vitamina C.

Mierea de Manuka MGO™ 400+ conține un grad ridicat de MGO™, fiind eficientă pentru ameliorarea durerilor din gât. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din tipul de miere de Manuka utilizat în acest produs, a fost testat și certificat ca fiind de MGO™ 400+, adică cel puțin 400mg/kg.


Ingrediente: zahar din trestie de zahar, glucoza, miere de Manuka (8%, 343mg), apa, coacaze negre (aroma naturala), acid citric, morcov negru (aroma naturala) vitamina C

Ingrediente 100% naturale, fiind potrivite pentru întreaga familie. Nu conțin arome și coloranți artificiali, gluten, urme de alune. 

Sunt potrivite pentru vegetarieni.  


Ce este mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este o miere monofloră, preparată de albine din florile arborelui de Manuka din Noua Zeelandă. Datorită proprietăților sale antibacteriene, antimicrobiene şi antivirale, confirmate de numeroasele studii efectuate de Prof. Dr. Molan din Noua Zeelandă şi de multe alte universităţi din întreaga lume, mierea de Manuka este considerată a fi cel mai puternic antibiotic natural.

Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de MGO™ (metilglioxal) - o substanță activă, ceea ce o califică pentru utilizare în scop medical.

 

Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka

MGO™, factorul unic al mierii de Manuka, este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.

MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem:

 

Mierea MGO™ 100+ Nivel de întreținere

Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.)

Mierea MGO™ 250+ Nivel util

Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi.

Mierea MGO™ 400+ Nivel extra cu activitate ridicată

Se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente.

Mierea MGO™ 550+ Nivel superior cu activitate foarte ridicată

Se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente.


INFORMATII NUTRITIONALE / 100 ml (g)

Energie:kJ / kcal1690 / 398
Lipide:g0.3
    din care, acizi grasi saturati:g0.2
Carbohidrati:g98.8
      din care, zaharuri:g70.9
Proteine:g0.3
Sare:g0.095
Vitamina Cmg113.1


Tara de provenienta: Noua Zeelanda

Bomboana se dizolvă ușor în cavitatea bucală. Se administrează de până la 5 ori/zi, după necesitate.


Atenție! Nu se administrează copiilor sub 6 ani.


A se păstra la loc uscat și răcoros. 

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.