Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Lana Kin Untura de bursuc, capsule moi 36g
untura-de-bursuc-corvet-pharma-36-500x500.png
Lana Kin Untura de bursuc, capsule moi 36g
Lana Kin Untura de bursuc, capsule moi 36g

LANA KIN

Lana Kin Untura de bursuc, capsule moi 36g

Suplimente Alimentare

78.5 70.65 lei

Pretul include TVA

in stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

LANA KIN

EAN code: 4607069271295

Untura de bursuc se utilizeaza in medicina populara ruseasca de peste 200 de ani, recunoscandu-i-se proprietatile bactericide, antiinflamatorii, imunostimulatoare si revigorante. Numeroase studii au dovedit ca in untura de bursuc exista o serie de  compusi absolut necesari pentru activitatea normala a organismului: acizi Omega – 3 si Omega – 6, cantitati semnificative din vitaminele A, B2, B6, B12, PP, unele micro si macroelemente, ceea ce-i permite animalului sa petreaca un timp indelungat in hibernare fara hrana si apa. Probabil, aceasta este secretul proprietatilor curative uimitoare ale unturii de bursuc. Administrarea capsulelor de untura de bursuc pe cale interna stimuleaza metabolismul proteinelor si intareste imunitatea, regleaza functionarea sistemului hematopoietic. Untura de bursuc are o puternica actiune bactericida si purificatoare asupra plamanilor si a tractului respirator, fiind utila in caz de de tuse seaca sau uscata sau chiar in afectiuni mai grave, precum: bronsitele cronice ale fumatorilor sau formele incipiente de astm sau tuberculoza pulmonara. Untura de bursuc ajuta, de asemenea, in caz de epuizare generala a organismului, afectari ale mucoasei gastrice si duodenale, nivel scazut de hemoglobina in sange.


Uleiul din germeni de grau, introdus in compozitia preparatului in calitate de component suplimentar, imbogateste untura de bursuc cu vitamina E, care contribuie la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ si asigura pastrarea nutrientilor pentru un termen mai indelungat. Avand un continut ridicat de alfa-tocoferol (termen care in limba greaca inseamna “aducator de fertilitate”), uleiul din germeni de grau stimuleaza functia reproductiva si sexuala a omului si protejeaza, in acelasi timp, sistemul cardiovascular.


Produsul a trecut cu succes testarile clinice in Centrul de Diagnostic si Terapie al Statului Major ale Fortelor Armate ale Federatiei Ruse si este recomandat pentru utilizarea in masa.


Contraindicatii: Intoleranta individuala la oricare dintre componente, copii, femei insarcinate sau care alapteaza.


Ingrediente/cps: ulei de seminte de  in (linum usitatissimum)-100 mg, ulei de seminte de grau (triticum aestivum)-100 mg. 

*capsula: gelatina, glicerina, apa, benzoat de sodiu, etivanilina, grasime de Bursuc (Meles meles)- 37,5 mg, antioxidant: amestec de tocoferol.Mod de utilizare: in timpul meselor, pe do durata de o luna, in cure reoetate la nevoie.

*adulti- cate 4 capsule de 3 ori pe zi.