Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Interherb Colagen cu Acid Hialuronic, Extra Beaty, 30cps
colagen-acid-hialuronic-extra-interherb-30-capsule.png
Interherb Colagen cu Acid Hialuronic, Extra Beaty, 30cps
Interherb Colagen cu Acid Hialuronic, Extra Beaty, 30cps

INTERHERB

Interherb Colagen cu Acid Hialuronic, Extra Beaty, 30cps

Suplimente Alimentare

36.6 lei

Pretul include TVA

Acest produs nu este in stoc.
Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

EAN code: 5999542644733

COLAGEN + ACID HIALURONIC EXTRA TEN FRUMOS, UNGHII SANATOASE, PAR BOGAT.

Principiile active ale produsului contribuie la mentinerea prospetimii si elasticitatii pielii, a frumusetii parului si unghiilor, a mentinerii mobilitatii articulare si a sanatatii structurii osoase.

Acidul hialuronic  este o componenta esentiala a tesuturilor conectante. Absenta lui conduce la uzura tesuturilor prin frecare. Cea mai evidenta consecinta este lipsa lubrefierii incheieturilor care conduce la frecarea os-pe-os conducand la macinarea oaselor insotita de dureri articulare. La nivelul pielii absenta acidului hialuronic conduce la riduri si cute. Datorita structurii sale, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil, transparent si elastic, actionand in acelasi timp in profunzime, la nivelul tesuturilor precum si la nivelul cartilajelor articulatiilor. Rolul sau este de a mentine cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere si sanatoase: supletea, elasticiatea si tonicitatea. La nivelul articulatiilor, mentine elasticitatea si supletea cartilajelor actionand totodata si ca un lubrefiant.

Lipsa acidului hialuronic conduce si la alte afectiuni in afara de artrita si osteoartrita cum ar fi: prolapsul valvei mitrale a inimii. Dar nu numai atat. Lipsa acidului hialuronic conduce la afectiuni ale retinei ochiului (detasarea retinei), contractii musculare, rahitism scheletic, glaucom, keratoconus, fibromialgie, acrogeria (ridarea premature a pielii), sindromul imbatranirii premature, hernii, imbatranirea cartilajelor.

Colagen si acid hialuronic lubrefiaza pielea, ajuta pielea sa retina umiditatea, elimina ridurile fine si grosiere. Reduce inflamatia, stimuleaza cresterea tesuturilor conectante si a cartilajelor de la incheieturi, lubrefiaza incheieturile. Efectele se fac simtite rapid dupa inceperea suplimentarii cu colagen si acid hialuronic. Colagen si acid hialuronic este esential pentru lubrefierea incheieturilor si contra fenomenului de imbatranire/ridare. Combinatia sinergica de condroitina cu colagen tip II conduce la disparitia punctelor negre, acneei, celulitei, stimuleaza intens regenerarea pielii, a tesuturilor si cartilajelor de la articulatii mult mai rapid si mai eficient. In cazuri reumatoide mai grave se poate asocia sinergic si cu glucozamina.


BENEFICII ALE SUPLIMENTARII CU ACID HIALURONIC:

Efect cosmetic: hidratarea pielii dinspre interior spre exterior, rectificand astfel ridurile;

Efect anti-artritic: lubrifica articulatiile in special la genunchi si solduri;

Efect rejuvenant, anti-imbatranire.


Ingrediente: BioCell (extract de colagen, cu 10% acid hialorunic), calsula: gelatina, dioxid de titan, agent de incarcare: celulozamicrocristalina, sulfat de zincmonohidrat, fumarat feros, extract din parti aeriene de Coada-Calului (Equisetum arvense), cu 7% siliciu, extract din fructe de rodie (Punica granatum) cu 40% acid elagic, extract dn coji de struguri (Vitis vinifera), cu 25% poliferoli, nicotinamida, pulbere de Spirulina platensis, seleniu de sodiu 0,99% (carbonat de calciu), coenzima Q10, agenti de incarcare: stereat de magneziu vegetal, talc, dioxid de siliciu coloidal, gluconat de cupru, vitamina B6/clorhidrat de piridoxina, vitamina B2/riboflamina, vitamina B1/mononitrat de tiamina, acid folic, vitamina B12/cianocobalamina (extracte hidroetanolice).


Ingrediente / doza zilnica (1 capsula):

Colagen hidrolizat Tip II: 200mg

Acid hialuronic: 20mg

Vitamina B1 (tiamina): 1.1mg DZR *%: 100%

Vitamina B2 (riboflavina): 1,4 mg DZR *%: 100%

Vitamina B3 (niacin): 16.0mg DZR *%: 100%

Vitamina B6 (piridoxina): 1,4 mg DZR *%: 100%

Vitamina B12 (cobalamina): 2,5 ug DZR *%: 100%

Zinc: 15.0mg DZR * 150%

Seleniu: 55.0μg DZR * 100%

Fier: 64,3% 9,0 mg

Acid folic: 0,2mg DZR* 100%

Cupru: 0,7mg DZR* 70%

Extract de coada calului (Equisetum arvense): 25mg

Siliciu: 0,5mg

Extract de rodie: 20mg

Acid elagic: 8,0 mg

Spirulina: 15mg

Struguri-polifenoli: 4,0 mg

Coenzima Q10: 10 mg

DZR *: Valori recomandate dietetice de referinta indemnizatie pentru adulti, exprimata in %


Producator: BGB Interherb Kft Ungaria

Mod de utilizare: 1 capsula pe zi, la masa, fara a fi mestecata, cu o cantitate suficienta de apa, pe o perioada de 2-3 luni.