Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Herbagetica MSM+Curcumin95, sanatatea articulatiilor si oase, 60cps
Herbagetica MSM+Curcumin95, sanatatea articulatiilor si oase, 60cps
Herbagetica MSM+Curcumin95, sanatatea articulatiilor si oase, 60cps
msm-60cps-principal.png
msm-60-verso-1.png
msm-60-dreapta-verso-2.png
Herbagetica MSM+Curcumin95, sanatatea articulatiilor si oase, 60cps
Herbagetica MSM+Curcumin95, sanatatea articulatiilor si oase, 60cps Herbagetica MSM+Curcumin95, sanatatea articulatiilor si oase, 60cps Herbagetica MSM+Curcumin95, sanatatea articulatiilor si oase, 60cps

HERBAGETICA

Herbagetica MSM+Curcumin95, sanatatea articulatiilor si oase, 60cps

Suplimente Alimentare

33.6 lei

Pretul include TVA

In stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

EAN code: 6425262012228

MSM - 500 mg MSM/capsulă. Formulă complexă cu MSM și Curcumin95 pentru refacerea mobilității și flexibilității articulare.

Produsul MSM are o formulă complexă concentrată pentru refacerea mobilității și flexibilității articulare. Conține 500 mg MSM/capsulă și 30 mg Curcumin95/capsulă. Combinația celor două ingrediente din MSM acționează eficient pentru a reduce inflamația articulară, pentru a preveni leziunile articulare sau musculare și pentru a stimula refacerea țesutului cartilaginos. Astfel, MSM este eficient pe mai multe căi de acțiune redând mobilitatea și flexibilitatea persoanelor care au probleme osteoarticulare.


Beneficii MSM: reface mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, asigură integritatea oaselor și articulațiilor, reduce durerile articulare cronice, scade inflamația la nivelul articulațiilor, previne formarea leziunilor musculare și degradarea articulațiilor, are efect puternic antioxidant, crește rezistența organismului la alergii, asigură sănătatea sistemului imunitar, a ficatului, plămânilor și a tractului respirator superior.


MSM (Metilsulfonilmetan), un compus organosulfuros care se găsește în mod natural în: fructe, legume, cereale, lapte sau carne. Este un produs secundar, derivat din procesul natural de oxidare care are loc la nivel molecular.  MSM-ul este o componentă de bază pentru formarea oaselor și articulațiilor datorită conținutului ridicat de sulf, a efectului antiinflamator și antioxidant.  Este necesar pentru producția de colagen și glucozamină, elemente cheie pentru formarea oaselor și articulațiilor.


MSM-ul acționează pe mai multe căi în beneficiul sănătății oaselor și a componentelor articulare. Are capacitatea de a reduce procesele inflamatoare de la nivelul articulațiilor, reducând astfel durerea și disconfortul la mișcare. De asemenea, în cazul persoanelor foarte active fizic, MSM-ul administrat înaintea de a depune efort, reduce semnificativ riscul de formare a leziunilor musculare.


Extractul de Curcumin95, standardizat cu 95% curcuminoide, este un bine cunoscut extract foarte căutat pentru faptul că reduce procesele inflamatoare din corp și ajută la reducerea durerii. Combinația de MSM cu Curcumin95 are o acțiune sinergică semnificativă asupra afecțiunilor de tip osteoarticular și recomandă produsul MSM pentru a reda mobilitatea și flexibilitatea articulară.


Adjuvant în: osteoartrită, artrită reumatoidă, osteoporoză, bursită, tendinită, leziuni musculare, inflamație articulară, dureri musculare și articulare cronice, crampe musculare, recuperarea după efort fizic prelungit.


Ingrediente/Compoziție per 1 capsulă:  MSM (Metilsulfonilmetan) pur premium 500mg, Turmeric (Curcuma Longa) standardizat cu 95% curcuminoide 30 mg, capsula gelatina.

  

Produs notificat de SNPMAPS, Notificare Seria AA/nr.14363/19.11.2020


Extracte de provenienta UE.

Produs cu drag in Romania.
Administrare: câte 2-3 capsule pe zi.

     

Precauții: Salcina, alaptare, chemoterapie


Contraindicatii: Obstructii biliare


Interactiuni: Antiagregant-plachetare, wafarina