Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Herbagetica Maca 06/41, ZenForte, energie si vitalitate, 60cps
Herbagetica Maca 06/41, ZenForte, energie si vitalitate, 60cps
Herbagetica Maca 06/41, ZenForte, energie si vitalitate, 60cps
maca-60cps-flacon-1.png
maca-60-s-verso-1.png
maca-60-verso-2.png
Herbagetica Maca 06/41, ZenForte, energie si vitalitate, 60cps
Herbagetica Maca 06/41, ZenForte, energie si vitalitate, 60cps Herbagetica Maca 06/41, ZenForte, energie si vitalitate, 60cps Herbagetica Maca 06/41, ZenForte, energie si vitalitate, 60cps

HERBAGETICA

Herbagetica Maca 06/41, ZenForte, energie si vitalitate, 60cps

Suplimente Alimentare

76 lei

Pretul include TVA

in stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

EAN code: 6425262008818

Maca 0.6/4:1 Zen Forte- îmbunătăţeşte echilibrul hormonal al bărbaţilor (funcţia erectilă şi fertilitatea), îmbunătăţeşte echilibrul hormonal feminin (fertilitate, libidou, menopauză), adaptogen, revigorează şi energizează organismul, combate despresia şi anxietatea.


Maca 0.6/4:1 Zen Forte este produsul care vine in ajutorul echilibrului hormonal in organism datorita formulei sale dublu standardizate: extract Maca 4:1 si extract din Maca standardizat 0,6 % in glucosinolate. Este un produs destinat atat femeilor cat si barbatilor datorita multiplelor beneficii pe care le aduce, contribuind la echilibrarea sistemului endocrin: crescand libidoul atat la barbati cat si la femei si stimuland organele genitale.


Una dintre actiunile principale ale Maca este stimularea si hranirea hipotalamusului care regleaza glanda pituitara, actionand ca tonic pentru sistemul hormonal. Intregul sistem endocrin devine echilibrat, deoarece glanda hipofizara controleaza productia hormonala a glandelor suprarenale, a tiroidei si a organelor sexuale (testicule si prostata la barbati, ovare si uter la femei).


Maca contine acizi grasi, calciu, vitamina B1, B2, B12. Acizii grasi pe care ii contine radacina de Maca ajuta la sporirea imunitatii organismului, iar fosforul, vitamina B1 si B12 contribuie la imbunatatirea sistemului nervos al organismului. In radacina de maca se gasesc si alcaloizi care ajuta la asimilarea optima a anumitor nutrienti de catre organism.


Standardizarea în glucosinolate 0,6% aduce un plus produsului Maca 0.6/4:1 Zen Forte, ceea ce asigură echilibrul hormonal în organism ajutând la suprimarea dominării hormonului feminității și la creșterea hormonului fertilității. Astfel se normalizează ciclul menstrual, atât în ceea ce privește numărul de zile într-un ciclu, cât și cantitatea de flux sanguin, reducând semnificativ durerea și simptomele premenstruale. Pe partea masculină, Maca contribuie la creșterea semnificativă a numărului de spermatozoizi, a motilității și volumului spermei datorită puterii sale de a crește capacitatea de rezistență fizică.


Maca 0.6/4:1 Zen Forte ajută tonul axei hipotalamus hipofizară pentru a susține producția proprie a organismului de numeroși hormoni, crescând sau scăzând nivelurile lor în funcție de ceea ce aveți nevoie individual. Ca rezultat, maca vă ajută să vă eliberaţi de stres, astfel încât să nu rămâneți blocați în stadiul de epuizare. Menținerea nivelurilor pozitive de energie este legată de nivelul scăzut de anxietate și depresie. Energia oferită de Maca organismului nu este similară cu cea oferită de cafea sau ciocolată, fără a crește sau influența hormonul stresului.


Adjuvant în : adaptogen, antistres, lipsa energiei, depresie, anxietate, sindrom premenstru, menopauză, libidou scăzut, dezechilibru hormonal, infertilitate, impotenţă, disfuncţie erectilă, prostată, incontinenţă urinară.


Contribuie la: reechilibrarea hormonală, creşterea libidoului, creşterea fertilităţii, combaterea impotenţei, reducerea simptomelor premenstruale, reducerea simptomelor, menopauzei.


Ingrediente/ Compozitie per 1 capsula: extract 5-6:1 standardizat din tuberculi de Maca cu 0.6% glucosinolate 350 mg, extract uscat 4:1 din tuberculi de Maca 100 mg, capsula gelatina.


Produs Notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr AA 11158/13.07.2017


Extracte de provenienta UE.

Producator: HERBAGETICA SRL,  BRASOV-ROMANIA

Produs cu drag in Romania.


Mod de administrare: 1-3 capsule pe zi.


Precauții: Nu se cunosc.


Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate sau care alăptează.