Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Herbagetica Extract Cicoare, reduce pofta de dulciuri, 60 cps
Herbagetica Extract Cicoare, reduce pofta de dulciuri, 60 cps
Herbagetica Extract Cicoare, reduce pofta de dulciuri, 60 cps
cicoare-60-1-flacon.png
cicoare-60-stangajpg-verso1.png
cicoare-60-dreapta-verso-2.png
Herbagetica Extract Cicoare, reduce pofta de dulciuri, 60 cps
Herbagetica Extract Cicoare, reduce pofta de dulciuri, 60 cps Herbagetica Extract Cicoare, reduce pofta de dulciuri, 60 cps Herbagetica Extract Cicoare, reduce pofta de dulciuri, 60 cps

HERBAGETICA

Herbagetica Extract Cicoare, reduce pofta de dulciuri, 60 cps

Suplimente Alimentare

35 lei

Pretul include TVA

In stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

EAN code: 6425262004520

Cicoarea, considerată în popor cea mai mândră dintre ierburi, este folosită încă din antichitate ca un elixir pentru ficat şi sistemul digestiv.

Contribuie la:

- menținerea apetitului alimentar normal (administrat în timpul mesei ajută la atingerea mai rapidă a sațietății, în timp ce administrat înainte de masă ajută la creșterea poftei de mâncare);

- buna funcționare a ficatului, a sistemului imunitar și a sistemului digestiv;

- menținerea valorilor normale ale colesterolului LDL și ale trigliceridelor;

- normalizarea tranzitului intestinal.


Extractul uscat este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este o pulbere fină, obținută din extracte printr-un proces de  atomizare. Această pulbere este un produs complet natural, care nu mai conține deloc apă, alcool sau celuloza și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic, din punct de vedere al proprietăților farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă.


Extractul de Cicoare, kilogramele și efectele depurative:

Doi cercetători români și anume celebrul farmacist Ovidiu Bojor și medicul Octavian Popescu au remarcat un fapt neobișnuit: administrată înainte de masă, Cicoarea stimulează apetitul, în timp ce atunci când este luată în timpul mesei Cicoarea este un puternic inhibitor de apetit, suprimând la unii pacienți aproape complet poftă de mâncare și ajutându-i să-și reducă drastic porția de hrană. De fapt, extractul de cicoare luat în timpul mesei inhibă secreția așa-numitului hormon al foamei (grelina). Mai mult, extractul din această plantă stimulează, datorită inulinei pe care o conține, și producția hormonului sațietății (leptină), care este un puternic inhibitor al apetitului alimentar. Din acest motiv cicoarea este folosită și pentru combaterea efectului YO-YO (creșterea puternică în greutate după cură de slăbire), care apare pe fondul hipersecreției de grelină din timpul curelor de înfometare.


Cicoarea are un efect depurativ remarcabil, eliminând toxinele din organism. În plus, taninul din compoziția sa, care are proprietăți astringente, dezinfectante, detoxifiante și ușor antibiotice, este de un real ajutor în caz de acnee, contribuind la curățarea tenului.


Extractul de Cicoare și imunitatea:

Studiile au demonstrat beneficiile extractului de cicoare asupra sistemului imunitar, ajutând organismul să lupte împotriva agenților agresori. Inulina conținută este un puternic probiotic, care favorizează dezvoltarea bacteriilor prietenoase în intestin, corpul devenind mai rezistent la infecții. Stimulează producția de celule ale sistemului imunitar și le activează pe cele deja existente.


Adjuvant în: îngrăşare, obezitate, efect YO-YO (creșterea puternică în greutate după cura de slăbire), bulimie, tulburări de apetit în general, colesterol mărit, trigliceride mărite, diabet de tip II, diabet de tip I, dispepsie, digestie dificilă, tulburări hepatice după otrăviri, intoxicații alcoolice, alergie, candidoză digestivă, vaginalăc, onstipație, ulcer gastric, tahicardie, lipsă de calciu (favorizează asimilarea acestui mineral), detoxifiere, colita.Ingrediente/Compoziție per 1 capsulă: Cicoare pulbere din rădăcini - 180 mg; Fibrulina instant, conținând 91.3% Inulina - 122.4 mg; Extract 4:1 din rădăcini de Cicoare - 57.6 mg; capsulă de gelatină.


Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA cu nr. 7544/15.03.2013.


Extracte de provenienta UE.

Producator: HERBAGETICA SRL,  BRASOV-ROMANIA

Produs cu drag in Romania.


 


Mod de administrare:

Câte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.

Pentru menținerea greutății corporale normale - câte 1-3 capsule în timpul fiecărei mese.


Contraindicații:

Acest produs nu va fi administrat în timpul sarcinii sau alăptării și nici celor sensibili la plantele din Familia Asteraceae.


Precauții:

A se administra cu prudență, sub supravegherea medicului specialist, bolnavilor de diabet insulino-dependenți deoarece poate potența efectul medicamentelor hipoglicemiante orale și celor cu litiază biliara.