Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Herbagetica Detox Activ, detoxifiere celulara, 60 cps
Herbagetica Detox Activ, detoxifiere celulara, 60 cps
Herbagetica Detox Activ, detoxifiere celulara, 60 cps
detox-activ.jpg
detox-activ-1.jpg
detox-activ-2.jpg
Herbagetica Detox Activ, detoxifiere celulara, 60 cps
Herbagetica Detox Activ, detoxifiere celulara, 60 cps Herbagetica Detox Activ, detoxifiere celulara, 60 cps Herbagetica Detox Activ, detoxifiere celulara, 60 cps

HERBAGETICA

Herbagetica Detox Activ, detoxifiere celulara, 60 cps

Suplimente Alimentare

35 lei

Pretul include TVA

In stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

EAN code: 6425262004599

Detox Activ, prin acţiunea sinergică a plantelor conţinute, reprezintă un sprijin excelent pentru persoanele care doresc să scadă în greutate. Cu Detox Activ se obţin rezultate excelente pentru slăbitul rapid, însă principalul rol este echilibrarea pe cale naturală a organismului, prin eliminarea toxinelor.


Contribuie la:

   * detoxifierea celulară

       - prin mobilizarea şi catalizarea procesului de eliminare din ţesuturi a ureei, nitraţilor, nitriţilor, creatininei, bilirubinei în exces

   * funcţionarea normală a sistemului hepatobiliar şi a tranzitului intestinal

   * menţinerea colesterolului şi a glucozei în limite normale

   * inhibarea apetitului alimentar

   * funcţionarea normală a rinichilor şi eliminarea surplusului de apă din ţesuturi

   * protejarea organismul de stresul oxidativ

   * reglarea nivelului tensiunii arteriale

   * colagenoza

   * stimularea sistemului imunitar


Detox Activ în cura de slăbire:

   * Acţionează pe 4 căi simultan:


1. Este un laxativ şi diuretic puternic, ducând la scăderi masive în greutate la majoritatea consumatorilor, într-un timp foarte scurt.

2. Inhibă apetitul alimentar, mai ales la administrarea sistematică.

3. Măreşte uşor rata metabolismului, ceea ce duce la arderea mai multor calorii de către organism.

4. Creşte producţia de colagen din organism, dând elasticitate pielii şi ajutându-ne să nu arătăm, inestetic, ca şi cum “ne-ar fi rămas pielea largă”, după slăbitul rapid.


Detox Activ este un produs obţinut din suc concentrat de Aloe Ferox (75%), a cărui acţiune este potenţată de câteva extracte din plante extrem de puternice: Anghinare, Cozi de Cireşe, Mătase de Porumb.


Aloe Ferox este recunoscută pentru proprietățile sale puternice de curățare a colonului. Numită şi Aloe amară, are acţiunea detoxifiantă cea mai intensă dintre toate speciile de aloe. Numeroase studii au demonstrat efectele imunomodulatoare, antibacteriene şi antivirale. Sucul de Aloe Ferox contribuie la scăderea colesterolului şi a trigliceridelor, având în acelaşi timp proprietăţi antidiabetice.


Extractul de Anghinare are o acţiune detoxifiantă puternică, accelerând tranzitul şi ajutând la eliminarea toxinelor din colon. Bogate în fibre, anghinarele împiedică absorbţia de grăsimi şi zaharuri, stimulând peristaltismul şi prevenind balonarea şi crampele abdominale. De asemenea, sprijină metabolismul ficatului şi reduce colesterolul negativ. 


Extractul de Cozi de Cireşe are un puternic efect anticelulitic acţionând pe trei căi: stimulează rinichii să elimine excesul de apă din organism, ajutând la reducerea ţesutului adipos; reduce inflamaţia datorită principiilor active (flavonoide şi antociani)  intervine în metabolismul grăsimilor, blocând formarea ţesutului adipos în exces.


Extractul de Mătase de Porumb, prin efectul diuretic, ajută la eliminarea surplusului de apă, diminuând ţesutul adipos. Astfel, este un adjuvant de încredere în curele de slăbit şi mai ales în eliminarea celulitei. Ajută totodată la scăderea şi stabilizarea glicemiei, precum şi la reglarea în mod natural a sistemului endocrin.


Adjuvant în: obezitate, îngrăşare, alergie, afecţiuni autoimune, intoxicatie cu mercur, gută, sindrom hipermetabolic, retenţie de apă în ţesuturi, intoxicaţii cronice, constipatie, colagenoza, colon iritabil, tromboflebita.


Ingrediente/ Compozitie per 1 capsula: Aloe Ferox  pulbere din suc cristalizat 300 mg; Matase de Porumb (Zea mays)  extract 4:1 36 mg; Cozi de Cireşe (Prunus cerasus Prunus avium) extract 10:1 32 mg;  Anghinare (Cynara scolymus) extract 10:1 standardizat cu 2,5% derivate de acid cafeic 32 mg; capsula gelatina.


Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. 7149/27.09.2012.

 

Extracte de provenienta UE.

Producator: HERBAGETICA SRL,  BRASOV-ROMANIA

Produs cu drag in Romania.


Administrare:

Se iau câte 1-2 capsule administrate înaintea meselor principale. Doza maximă: 6 capsule pe zi. Durata curei:1-2 săptămâni (determină creşterea diurezei; hipokaliemie) după care se face o pauză de 7 zile, ulterior cura putând fi reluată.


Precautii si contraindicații: interzis în caz de obstrucţie intestinală, inflamaţii intestinale acute (boala Crohn, colite ulcerative), ileus, abdomen chirurgical acut, constipaţie cronică, apendicită, dureri abdominale de etiologie necunoscută. A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate şi care alăptează, bolnavilor de diabet. A nu se administra concomitent cu glicozide cardiotonice (digoxina), medicamente antiaritmice, diuretice, corticosteroizi, Lemn-dulce (Gycyrrhiza glabra), antidiabetice. În caz de diaree (mai mult de cinci scaune pe zi) se întrerupe administrarea.