Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Herbagetica Aloe Ferox, suplete, detoxifiere, 60cps
Herbagetica Aloe Ferox, suplete, detoxifiere, 60cps
Herbagetica Aloe Ferox, suplete, detoxifiere, 60cps
aloe-ferox-flacon-60-cps.png
aloe1-3-verso-1.png
aloe2-verso-2.png
Herbagetica Aloe Ferox, suplete, detoxifiere, 60cps
Herbagetica Aloe Ferox, suplete, detoxifiere, 60cps Herbagetica Aloe Ferox, suplete, detoxifiere, 60cps Herbagetica Aloe Ferox, suplete, detoxifiere, 60cps

HERBAGETICA

Herbagetica Aloe Ferox, suplete, detoxifiere, 60cps

Suplimente Alimentare

35 lei

Pretul include TVA

Acest produs nu este in stoc.
Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

EAN code: 6425262004407

ALOE FEROX- 60 capsule - Reglează greutatea, reduce apetitul, antiviral, laxativ,stimulează pancreasul, detoxifiere.

Aloe Ferox, numită şi Aloe amară, are acţiunea detoxifiantă cea mai intensă dintre toate speciile de aloe.


Proprietăți, contribuie la:

- menținerea greutății corporale normale;

- menținerea proporției normale de țesut adipos;

- accelerarea tranzitului intestinal;

- susținerea activității normale a ficatului și a pancreasului;

- detoxifierea organismului prin eliminarea apei și a reziduurilor metabolice din organism, susținând astfel funcționarea normală a metabolismului general;

- funcționarea normală a sistemului imunitar;

- susținerea metabolismului zaharurilor și grăsimilor.


Aloe Ferox este originară din Africa și este recunoscută pentru proprietățile sale puternice de curățare a colonului. Un studiu publicat în 2004 de către Alimentary Pharmacology and Therapeutics și realizat de L. Langmead pentru a observa efectele Aloe Ferox în sindromul colonului iritabil, a demonstrat că 30% dintre cei patruzeci și patru de pacienți cărora li s-a administrat acest produs, au dat semne de remisie clinică sau de îmbunătățire. Pe baza acestui studiu, s-a ajuns la concluzia că administrarea de Aloe Ferox timp de o lună reduce simptomele sindromului de colon iritabil.


Aloe Ferox este o plantă atât de puternică încât supraviețuirea sa este susținută de propriul său sistem imunitar. Experimentele au demonstrat că Aloe Ferox stimulează creșterea limfocitelor care sunt o parte importantă a mecanismelor de apărare. De asemenea, sucul de Aloe Ferox are puternice proprietăți antiinflamatoare, antivirale și antibacteriene. Spre deosebire de Aloe Vera, plantă Aloe Ferox produce de 20 de ori mai multă sevă.


Aloe Ferox este o pulbere cristalină obținută prin deshidratarea completă a sucului (latexului) galben al plantei. Cristalele brun-verzui obținute sunt un produs complet natural, care nu mai conține deloc apă sau celuloză și este asimilat aproape instantaneu de către organism.


Aloe Ferox are un efect detoxifiant atât de puternic și de complex ca acțiune, încât este aplicat cu succes în cazuri dintre cele mai diverse, de la boli degenerative, până la curele de slăbire, unde are o eficiență fenomenală.


Adjuvant în: scăderea greutăţii, detoxifiere, obezitate. diabet (are efect hipoglicemiant direct), gută (elimină acidul uric din organism), deficienţe imunitare, reumatism, constipatie, candidoză digestivă, candidoză pulmonară, tromboflebită.Ingrediente/Compozitie per 1 capsula: Aloe Ferox pulbere din suc cristalizat 460 mg,  capsula gelatina.  


Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA nr 5110/30.11.2010.


Extracte de provenienta UE.

Producator: HERBAGETICA SRL,  BRASOV-ROMANIA

Produs cu drag in Romania.Administrare: 1 capsulă de 3 ori pe zi                                      

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza.


Contraindicații: administrarea este interzisă în caz de obstrucţie intestinală, inflamaţii intestinale acute (boala Crohn, colite ulcerative), ileus, abdomen chirurgical acut, constipaţie cronică, apendicită, dureri abdominale de etiologie necunoscută. A nu se administra concomitent cu glicozide cardiotonice (digoxină), medicamente antiaritmice, diuretice, corticosteroizi, lemn-dulce, antidiabetice.


Precauții:

A se administra cu prudența femeilor însărcinate sau care alăptează, bolnavilor de diabet.

A nu se utiliza concomitent cu glicozide cardiotonice (digoxina), medicamente antiaritmice diuretice, corticosteroizi, lemn-dulce, antidiabetice.