Ingrediente: ulei de rapita*.
*Provine din agricultura ecologica.
Uleiul bio de rapita este obtinut, exclusiv, prin procedee fizice: o singura presare si filtrare. Acest ulei are un continut echilibrat de acizi grasi mononesaturati (acid oleic 28%) si polinesaturati (acid linoleic 53%), capabili de a modifica pozitiv raportul dintre colesterolul bun si colesterolul rau. Are un continut ridicat de vitamina E, cunoscuta ca antioxidant natural, si o cantitate mare de potasiu, esentiala pentru mentinerea presiunii osmotice a fluidelor si a tesuturilor, pentru mentinerea echilibrului acid-baza, pentru stabilizarea pH-ului, pentru activarea anumitor enzime, care catalizeaza importante reactii metabolice, pentru transmiterea impulsului nervos si pentru reducerea iritabilitatii celulare.
DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml
Energie: | kJ / kcal | 3404 / 828 |
Grasimi: | g | 92 |
din care, acizi grasi saturati: | g | 7 |
mononesaturati | g | 57 |
OMEGA 9 | g | 56 |
polinesaturati | g | 28 |
Glucide: | g | 0 |
din care, zaharuri: | g | 0 |
Proteine: | g | 0 |
Sare: | g | 0 |
Documente in format pdf atasate la acest produs: