Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Cocos Apa de Cocos 100% 330ml
cocos.png
Cocos Apa de Cocos 100% 330ml
Cocos Apa de Cocos 100% 330ml

COCOS

Cocos Apa de Cocos 100% 330ml

Bauturi, Suc, Nectar, Sirop

10.8 lei

Pretul include TVA

In stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

EAN code: 841077023062

Apa de cocos este lichidul care se găsește în nucile de cocos verzi, necoapte. Sucul de cocos este una dintre cele mai sănătoase și răcoritoare băuturi răcoritoare din natură, consumată în întreaga lume pentru proprietățile sale hrănitoare și de promovare a sănătății. Conține zaharuri naturale, săruri și vitamine și astfel dă energie organismului nostru. Are un conținut scăzut de calorii și nu conține grăsimi și colesterol.

Gustul și aroma dulce de nucă de cocos CoCos PREMIUM 100% Apa de cocos ne amintește de Bounty Feeling. Ca în cazul oricărei băuturi răcoritoare, se recomandă să fie consumată rece.


Încărcare rapidă cu energie

Este bogat în vitamine, minerale și alți nutrienți importanți pentru organism. Apa de nucă de cocos este o băutură energizantă minunată care ajută la hidratarea celulelor, reface și crește nivelul de energie după orice activitate sau antrenament puternic. Apa naturală de cocos are un conținut mai mic de zahăr și potasiu decât orice altă băutură sportivă sau energizantă.

Pierdere în greutate

Apa de cocos este o băutură izotonică care conține electroliți naturali care ajută la creșterea metabolismului organismului. De aceea, este recomandat si persoanelor cu probleme de greutate.

Sănătatea cardiovasculară

Apa de cocos este bogată în potasiu, care ajută la reglarea tensiunii arteriale și reduce riscul de hipertensiune arterială și accident vascular cerebral.


Deshidratare

Este bogată în potasiu și alte minerale - motiv pentru care apa de cocos ajută la reglarea echilibrului nostru hidric prin rehidratarea organismului. De asemenea, este utilizat pentru tratarea deshidratării în bolile tractului intestinal.

Sigur pentru diabetici

Apa de cocos este bogată în mineralele de care un diabetic are nevoie pentru a-și controla nivelul de zahăr.

Antiviral

Consumul de apă de cocos este benefic în bolile virale (de exemplu, infuzia) datorită proprietăților sale antivirale și antibacteriene.

Reduce riscul de a dezvolta pietre la rinichi

Conținutul de minerale, potasiu și magneziu din apa de cocos reduce foarte mult șansa de apariție a pietrelor la rinichi.


Ingrediente: apa de cocos pura 100%

Fara adaos de zahar, contine doar zaharuri naturale din cocos. 


INFORMATII NUTRITIONALE / 100 ml (g)

Energie:kJ / kcal105/25
Lipide:g0
    din care, acizi grasi saturati:g0
Carbohidrati:g6,2
      din care, zaharuri:g0
Proteine:g0
Sare:g0,07

Tara de Origine: Vietnam