Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Clearspring BIO Miso alb, nepasteurizat, 70g
pasta-de-miso-alb-nepasteurizat-bio-270g-clearspring.png
Clearspring BIO Miso alb, nepasteurizat, 70g
Clearspring BIO Miso alb, nepasteurizat, 70g

CLEARSPRIMG

Clearspring BIO Miso alb, nepasteurizat, 70g

Condimente, Sosuri, Supe

26.9 lei

Pretul include TVA

In stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

CLEARSPRIMG

Produs Eco
produs eco

EAN code: 5021554000990

Pasta de miso alb preparata dupa o veche reteta de o familie din prefectura Nagano, Japonia cu un gust delicios echilibat, sarat si dulce. Se poate folosi pentru a face supa japoneza autentica de miso, pentru a imbogati aroma tocanitelor si sosurilor, in diverse dressinguri sau chiar ca glazura.


Stiati ca:

- miso e un aliment si condiment traditional japonez obtinut prin fermentare, apreciat de mult timp pentru gustul sau bogat si concentratia mare de substante nutritive continute. Este obtinut din boabe integrale de soia si o cultura speciala de fermentare (koji), fiind maturat in mod natural in butoaie din lemn de cedru timp de multe luni la temperatura mediului ambiant. Aceasta fermentatie lenta are drept rezultat un condiment cu o aroma bogata si complexa, foarte bogat in `umami` (cel de-al cincilea gust, dupa dulce, acru, amar si sarat).

- koji este orez fiert si / sau boabe de soia la care sa adaugat o cultura de fermentare (Aspergillus oryzae) folosita pentru prepararea alimentelor fermentate, cele traditionale fiind sosul de soia, miso, mirin si sake.


Ingrediente: boabe de soia* (53%), orez fermentat*, sare de mare, apa. Alergeni: contine soia.

*Provine din agricultura ecologica.


DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml (g)

Energie:kJ / kcal587/141
Grasimi:g6,6
    din care, acizi grasi saturati:g0,7
Glucide:g5,3
      din care, zaharuri:g4,1
Proteine:g12
Sare:g13,1

Tara de Provenienta: Olanda

Pasta de miso alb preparata dupa o veche reteta de o familie din prefectura Nagano, Japonia cu un gust delicios echilibat, sarat si dulce. Se poate folosi pentru a face supa japoneza autentica de miso, pentru a imbogati aroma tocanitelor si sosurilor, in diverse dressinguri sau chiar ca glazura.