Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Clearspring BIO Miso nepasteurizat cu continut redus de sare, 270g
pasta-de-miso-nepasteurizat-cu-continut-redus-de-sare-bio-270g-clearspring.png
Clearspring BIO Miso nepasteurizat cu continut redus de sare, 270g
Clearspring BIO Miso nepasteurizat cu continut redus de sare, 270g

CLEARSPRIMG

Clearspring BIO Miso nepasteurizat cu continut redus de sare, 270g

Condimente, Sosuri, Supe

31 lei

Pretul include TVA

In stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

CLEARSPRIMG

Produs Eco
produs eco

EAN code: 5021554001010

Savurati pasta de miso nepasteurizat ce are cu cel putin 25% mai putina sare decat `Miso Orez Brun Nepasteurizat – Eco 300g Clearspring`. 

Se poate folosi pentru a face supa japoneza autentica de miso sau pentru a condimenta si imbogati aroma tocanitelor si sosurilor, in diverse dressinguri etc.


Miso e un aliment si condiment traditional japonez obtinut prin fermentare, apreciat de mult timp pentru gustul sau bogat si concentratia mare de substante nutritive continute. Este obtinut din boabe integrale de soia si o cultura speciala de fermentare (koji), fiind maturat in mod natural in butoaie din lemn de cedru timp de multe luni la temperatura mediului ambiant. Aceasta fermentatie lenta are drept rezultat un condiment cu o aroma bogata si complexa, foarte bogat in `umami` (cel de-al cincilea gust, dupa dulce, acru, amar si sarat).

Koji este orez fiert si / sau boabe de soia la care sa adaugat o cultura de fermentare (Aspergillus oryzae) folosita pentru prepararea alimentelor fermentate, cele traditionale fiind sosul de soia, miso, mirin si sake.


Ingrediente: boabe de soia* (43%), orez fermentat*, orez brun fermentat*, sare de mare, apa. 

*Provine din agricultura ecologica.

Alergeni: contine soia.


VEGAN


DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml (g)

Energie:kJ / kcal713/170
Grasimi:g6
    din care, acizi grasi saturati:g0,9
Glucide:g15
      din care, zaharuri:g11
Proteine:g11
Sare:g8,3

Tara de Provenienta: Olanda

Se poate folosi pentru a face supa japoneza autentica de miso sau pentru a condimenta si imbogati aroma tocanitelor si sosurilor, in diverse dressinguri etc.