Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Terci de cereale și mango

Terci de cereale și mango

Ingrediente:

- lapte de migdale 

- ovăz/CEREALE FARĂ GLUTEN BAUCKHOF BIO 

- mango/piure de mango


Mod de preparare 

1. Pune laptele la fiert într-o cratiță cu fund dublu, la foc mic.  

2. Adaugă o linguriță de vanilie și amestecă ușor.

3. Adaugă tărâțele de ovăz/CEREALE FARĂ GLUTEN BAUCKHOF BIO  și lasă preparatul la fiert câteva minute, amestecând din când în când pentru a nu se lipi.

4. Când deja are consistența unei budinci puteți stinge focul și răsturna preparatul într-o farfurie adâncă, îl lăsăm puțin la răcit. 

5. Obțional, tăiați mango în bucățele și mărunțit la blender până se transformă într-un piure fin și cremos. 

6. Deasupra terciului de ovăz se pune mango feliat sau piureul de mango.


Share: