Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

SONNENTOR CEAI BIO BOBOCI DE TRANDAFIR - Un mod plăcut de a-ți începe ziua

SONNENTOR CEAI BIO BOBOCI DE TRANDAFIR - Un mod plăcut de a-ți începe ziua

SONNENTOR CEAI BIO BOBOCI DE TRANDAFIR, este o băutură parfumată ce vă scapă de stările anxioase și depresive. Pe lângă aroma fină, beneficiile sale pentru întregul organism sunt cu adevărat uimitoare. Acest ceai este foarte ușor de preparat.  Lăsați bobocii de trandafir la infuzat timp de 10 minute, strecurați bine și apoi savurați ceaiul în tihnă. Pentru un gust și mai plăcut vă recomandăm să adăugați o linguriță dMIERE BIO de MANUKA. Acest ceai este ideal pentru a înlocui sucurile din comerț, fiind o opțiune mult mai sănătoasă și extrem de savuroasă, ce conține o mulțime de vitamine și substanțe nutritive. Poate fi consumat atât cald cât și rece.

Recomandarea noastră este să consumați infuzii de ceai de boboci de trandafiri atât pentru a vă bucura de momente plăcute în pauze pe parcursul zilei dar și pentru a beneficia de efectele sale curative.


Beneficii Ceaiul de trandafir este recomandat în special femeilor, fiind o băutură tonică, bogată în vitaminele A,B,C,E, K și acid malic, pectină și alte substanțe cu efect antidepresiv, ce ajută la diminuarea stării de oboseală având efecte calmante asupra tulburărilor de ciclu menstrual.

 Consumul uneia sau a mai multor căni de ceai de trandafir pe zi nu doar că contribuie semnificativ la aportul total de apă necesar organismului, ci vă va ajută la combaterea oboselii, a durerilor de cap, a problemelor cauzate de uscarea pielii, a crampelor musculare și a tensiunii arteriale scăzute. Se dovedește și un aliat indispensabil ce vă poate ajuta să pierdeți în greutate prin accelerarea metabolismului. În cele din urmă, un aport adecvat de lichide vă poate ajuta la prevenirea apariție pietrelor la rinichi. Ceaiul Sonnentor Bio Boboci De Trandafir ajută și la consolidarea sistemului imunitar, calmând simptomele neplăcute ale gripei, răcelii, guturaiului sau altor infecţii respiratorii, datorită conţinutului ridicat de vitamina C. Poate ameliora și diverse afecțiuni ale stomacului precum ulcerele. 


Pentru a achiziționa SONNENTOR CEAI BIO BOBOCI DE TRANDAFIR accesați shop-ul nostru online pe www.everbio.ro unde veți descopei o gamă variată de produse SONNENTOR.


EVERBIO

www.everbio.ro

B-DUL REVOLUȚIEI NR. 42 Arad 

0257 218 404



Share: