Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

VIVANATURA GEL ANTIACNEIC CU ULEI DE TEA - Pentru un ten lipsit de acnee!

VIVANATURA GEL ANTIACNEIC CU ULEI DE TEA - Pentru un ten lipsit de acnee!

 Acneea este o afecțiune frecvent întâlnită în rândul adolescenților, însă poate apărea la toate vârstele, cauzele fiind multiple: imunitatea scăzută, dereglări hormonale sau simpla predispoziție genetică. VIVANATURA GEL ANTIACNEIC CU ULEI DE TEA TREE are puternice proprietăți antibacteriene, calmante și răcoritoare. Acesta stimulează procesul cheratolitic, elimină celulele moarte și reînnoiește țesutul epidermic, aducând un plus de vitalitate și strălucire tenului dumneavoastră.  

De altfel, gelul antiacneic conține un extract puternic din ulei de arbore ceai, o plantă cu o aromă subtilă, de culoare galben pal, denumit și melaleuca, ce reprezintă un remediu naturist eficient cu efecte extrem de favorabile și vizibile. Având originii australiene, uleiul era utilizat odinioară de triburile băștinașe și are și in ziua de azi  proprietăți medicinale incontestabile, acționând eficient în lupta împotriva infecțiilor bacteriene, virale și fungice. Este unul dintre cele frecvent utilizate uleiuri antiseptice, datorită efectelor sale vizibile, ajutând la tratarea unei varietăți de afecțiuni ale pielii acneice la adulți, acnee juvenilă sau rozacee. Pe lângă uleiul arborelui de ceai, VIVANATURA GEL ANTIACNEIC CU ULEI DE TEA TREE  conține ingrediente extrase din plante medicinale, ce se completează perfect în tratamentul tenului problematic, lăsând în urmă o piele fină, lipsită de imperfecțiuni.

 Dacă doriți să comandați VIVANATURA GEL ANTIACNEIC CU ULEI DE TEA TREE, 50 ML, îl puteți achiziționa cu ușurință din shop-ul nostru online pe www.everbio.ro.


EVERBIO 

www.everbio.ro

B-DUL REVOLUȚIEI NR. 42 

 Arad  0257 218 404

Share: