Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

THE BRIDGE BIO DESERT - o gustare delicioasă și plină de vitamine

THE BRIDGE BIO DESERT - o gustare delicioasă și plină de vitamine

Alege să ai grijă de sănătatea și frumusețea ta consumând produse BIO!  

Îți recomandăm DESERTURILE DIN OREZ SAU OVĂZ DE LA THE BRIDGE cu ciocolată sau vanilie pentru că sunt alegerea ideală de gustare pentru acele zile când ți-e poftă de ceva dulce și îți dorești un desert simplu, gustos și VEGAN. Desertul de la THE BRIDGE este asemănător unei budinci, fiind un produs  hrănitor, cu gust delicios și în același timp extrem de sănătos.  

FĂRĂ GLUTEN, FĂRĂ LACTOZĂ și bineînțeles fără colesterol, deserturile de la THE BRIDGE conțin 100% ingrediente naturale: orez italian, ovăz și amidon de tapioca, un agent de îngroșare asemănător amidonul extras din planta cunoscută cel mai des sub denumirea de manioc. Este bogat în proteine, vitamine, minerale și compuși organici ce fac din desertul THE BRIDGE un deliciu hrănitor,  iar în combinație cu uleiul de șofrănel este o sursă directă de acizi grași nesaturați, substanțe proteice, săruri minerale, cu un conținut ridicat de vitamina E care protejează celulele împotriva stresului oxidativ. În combinație cu semințele de roșcove, apreciate nu numai pentru gustul lor plăcut ci și pentru proprietățile lor și conținutul bogat de vitamine B1, B6, vitamina E; acid natural PP; calciu și fosfor, fier, sodiu, magneziu și zinc, deserturile THE BRIDGE devin o sursă completă de vitamine pentru o nutriție adecvată unui stil de viață alert și activ. 

THE BRIDGE BIO DESERT DIN OREZ CU CIOCOLATĂ, este întotdeauna o alegere potrivită pentru micul dejun sau gustarea dintre mese. Îl puteți achiziționat cu ușurință din shop-ul nostru online pe www.everbio.ro.


EVERBIO 

www.everbio.ro

B-DUL REVOLUȚIEI NR. 42 Arad

0257 218 404




Share: