Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

LUPTĂ ÎMPOTRIVA ASTENIEI DE PRIMĂVARĂ SAVURÂND CEAIURILE SONNENTOR CU GHIMBIR

LUPTĂ ÎMPOTRIVA ASTENIEI DE PRIMĂVARĂ SAVURÂND CEAIURILE SONNENTOR CU GHIMBIR

Renumit datorită gustului său picant și înțepător, ceaiul de ghimbir este o vedetă printre ceaiurile asiatice. Acestea fiind spuse, noi suntem pregătiți  să vă purtăm într-o călătorie imaginară în Asia și să discutăm despre multiplele beneficii ale ceaiului SONNENTOR BIO GHIMBIR.


Povestea ghimbirului începe în India unde este un ingredient des întâlnit în gastronomia locală și în medicina tradițională. În ultimele câteva decenii, Europa l-a adoptat și l-a încorporat în multe rețete cu tente picante, cum ar fi vinul fiert și turta dulce. O curiozitate demnă de menționat despre ghimbir este originea numelui. Această rădăcină își ia denumirea de la forma sa, cuvântul ginger provenind din sanscrită (limba majoritară în India) și înseamnă "în formă de coarne de cerb". În ceea ce privește gustul, ceaiul de ghimbir are o putere de încălzire plăcută fiind perfect pentru a fi savurat atunci când îți dorești să alungi frigul și poate fi răcoritor și revigorant atunci când este servit rece. Așa că veți dori să îl consumați pe tot parcursul anului!


Beneficiile ceaiului de ghimbir

Se spune că ghimbirul este un remediu natural tradițional pentru a ajuta digestia și pentru a ameliora tulburările intestinale, greața sau răul de mișcare. Ceaiul de ghimbir este recomandat și persoanelor care suferă de migrene, răceli sau dureri de gât (merită încercat, nu-i așa?).   


În plus, datorită conținutului său ridicat de antioxidanți, ghimbirul ar avea efecte benefice în lupta împotriva radicalilor liberi și a îmbătrânirii celulare. Se pare că atunci când ghimbirul intră în contact cu celulele infestate de radicalii liberi din mucoasa stomacului, se leagă puternic de aceste molecule, împiedicându-le să se unească și să provoace daune în lanț.

În sfârșit, ghimbirul crud este o sursă de cupru. Acest mineral esențial se întâmplă să fie un constituent al multor enzime care sunt esențiale pentru organism. Aceste enzime bogate în cupru contribuie, de asemenea, la apărarea organismului împotriva radicalilor liberi.  


De asemenea ghimbirul are proprietăți revigorante și îți dă un boost de energie ce va ține toată ziua! Alegeți să luptați împotriva virozelor respiratori stresului și disconfortului digestiv prin metode 100% BIO, alături de gama de ceaiuri cu ghimbir SONNENTOR pe care le puteți achiziționa simplu și ușor de pe site-ul nostru www.everbio.ro. Alegeți sortimentul favorit  -  SONNENTOR CEAI BIO GHIMBIR, 18 PLICURI, 23,4G, SONNENTOR CEAI BIO GHIMBIR, 90G, SONNENTOR CEAI BIO GHIMBIR CALMANT, 18 PLICURI, 32,4G ,SONNENTOR CEAI BIO GHIMBIR ENERGIZANT, AMESTEC MIRODENII, 18 PLICURI, 32,4G, SONNENTOR BIO CEAI GHIMBIR CALMANT 60G. Iar dacă vă doriți să ronțăiți o gustare dulce și picată vă recomandăm să încercarăți SONNENTOR BOMBOANE DE GHIMBIR BIO, 75G 


EVERBIO 

www.everbio.ro    

B-DUL REVOLUȚIEI NR. 42  

Arad  0257 218 404 

Share: