Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

CANAH BIO GRANOLA MIX DE CEREALE ȘI SEMINTE DE CANEPÂ, ÎMBOGAȚIT CU INGREDIENTE NATURALE- pentru un mic dejun echilibrat

CANAH BIO GRANOLA MIX DE CEREALE ȘI SEMINTE DE CANEPÂ, ÎMBOGAȚIT CU INGREDIENTE NATURALE- pentru un mic dejun echilibrat

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, iar dacă aceasta este bogat în cereale, va asigura organismului un sfert din necesarul de energie pentru întreaga zi, furnizând energie pentru mușchi și creier. Tot mai mulți dintre noi suntem în căutarea alimentelor BIO bogate în vitamine și minerale, însă este greu să găsim varianta optimă, gustoasă și sățioasă pentru a fi consumată la cea mai importată masă a zile. Din acest motiv vă recomandăm să încercați  CANAH BIO LOW SUGAR, MIX DE CEREALE ȘI SEMINTE DE CÂNEPĂ, ÎMBOGĂȚIT CU INGREDIENTE NATURALE. Acest produs este extrem de delicios și aduce nenumărate beneficii ce susțin sănătatea întregului organism. Află din rândurile următoare cum granola, mixul organic de semințe de cânepă, fulgi de ovăz fără gluten, semințe de dovleac, semințe de floarea soarelui, ulei de cocos, fulgi de nucă de cocos, alune de pădure, pastă de alune de pădure, apă, zahăr de cocos, reușește să acopere nevoile nutriționale din prima parte a zile, oferind boostul de energie necesar pentru un start matinal.

Beneficii 

  • Conține majoritatea mineralelor esențiale: zinc, cupru, potasiu, fier, fosfor, mangan etc. Acestea ajută la menținerea unui metabolism rapid, ceea ce duce la un consum eficient de resurse pe întreaga durată a zilei. Trebuie să subliniem faptul că un conținut ridicat de mangan contribuie la menținerea sănătății ficatului și rinichilor, asigurând buna funcționare a sistemului metabolic.
  • Previne oboseala datorită nivelului ridicat de fier ce contribuie de asemenea la funcționarea normală a sistemului imunitar, la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei, la reducerea oboselii și extenuării și la asigurarea funcției cognitive normale.
  • De asemenea granola ajută la scăderea în greutate, mai ales în timpul unei diete, oferind organismului senzația de sațietate prin încetinirea procesului de digestie, reducând pofta de mâncare. Astfel consumul regulat de granola ajută la prevenirea consumului excesiv de alimente.

Dacă vă doriți să încercați CANAH BIO GRANOLA LOW SUGAR, MIX DE CEREALE ȘI SEMINȚE DE CÂNEPĂ, ÎMBOGAȚIT CU INGREDIENTE NATURALE, CANAH BIO GRANOLA CACAO, MIX DE CEREALE CU SEMINȚE DE CÂNEPĂ, CANAH BIO GRANOLA PROTEIN CU CÂNEPĂ, le  puteți achiziționa cu ușurință din shop-ul nostru online pe www.everbio.ro.


EVERBIO

www.everbio.ro 

B-DUL REVOLUȚIEI NR. 42 Arad    

0257 218 404

Share: