Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

ISOSTAR BATON SPORT - Batonul tău proteic!

ISOSTAR BATON SPORT - Batonul tău proteic!

Batoanele sport sunt probabil cea mai ușoară și rapidă modalitate de a obține cantitatea potrivită de nutrienți atunci când timpul este scurt. Aceste batoane reprezintă o sursă convenabilă de energie în orice moment și sunt foarte ușor de consumat. Datorită conținutului ridicat de proteine, 𝐈𝐒𝐎𝐒𝐓𝐀𝐑 𝐁𝐀𝐓𝐎𝐍 𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓  se potrivește perfect unei diete echilibrate, fiind o alegere excelentă pentru cei care adoptă un stil de viață activ și pentru cei ce se antrenează în mod regulat, dorind să obțină astfel un corp puternic și sănătos.  

𝐈𝐒𝐎𝐒𝐓𝐀𝐑 𝐁𝐀𝐓𝐎𝐍 𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 reprezintă gustarea perfectă ce vă oferă posibilitatea de a o lua la pachet fiind o alegere excelentă dacă aveți o săptămâna încărcată și doriți sa ronțăiți ceva în drumul spre serviciu. În plus, dacă aveți nevoie de un boost de energie îl puteți consuma înainte sau după orice activitate fizică, de exemplu după un antrenament în sala de fitness sau înot, de asemenea poate fi gustarea ideală dacă porniți într-o drumeție de weekend!


Încearcă toate cele 3 arome disponibile pe site-ul nostru www.everbio.ro, alege-ți batonul preferat și ia-l cu tine oriunde!


EVERBIO 

www.everbio.ro

B-DUL REVOLUȚIEI NR. 42 Arad 

0257 218 404

Share: