Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

DR. ORGANIC ULEI PUR DIN ARBORE DE CEAI - TEA TREE - Pentru Sănătate și Frumusețe

DR. ORGANIC ULEI PUR DIN ARBORE DE CEAI - TEA TREE - Pentru Sănătate și Frumusețe

DR. ORGANIC ULEI PUR DIN ARBORE DE CEAI - TEA TREE  este un ulei esențial cu o reputație deosebită. Un antibacterian versatil și bine tolerat, uleiul esențial de arbore de ceai (Melaleuca Alternifolia), este o necesitate în trusa de aroma terapie. Acesta se găsește într-un număr mare de produse de igienă personală, de îngrijire corporală și facială, fiind eficient în combaterea multor infecții. De asemenea este recomandat în special în cazul durerilor de gât și al infecțiilor bucale incipiente. Uleiul esențial de arbore de ceai are proprietăți antibacteriene de vindecare, antiinfecțioase și imunostimulatorii precum și antivirale și dezinfectante.  

Vindecare: Acesta ulei esențial întărește sistemul imunitar și protejează pielea de acnee și oferă numeroase beneficii în accelerarea proceselor de vindecare fiind indicat în tratamente diverse pentru tratarea eczemelor, arsurilor, arsurilor solare, mușcăturilor de insecte, coșurilor și rănilor mici. Calmează pielea uscată și îndepărtează mătreața din păr.


Imunostimulator: Uleiul esențial de arbore de ceai este un puternic agent antiviral, care este deosebit de eficient în reducerea simptomelor herpesului și gripei. Uleiul esențial de arbore de ceai poate fi folosit pentru a combate diverse infecții ORL, genitale, orale și intestinale. În cazul păduchilor, este posibil să diluați 1 picătură de ulei esențial de arbore de ceai în diversele produse de îngrijire a părului.

Dezinfectare: Uleiul esențial de arbore de ceai poate fi folosit și în casă. Antiseptic, uleiul esențial de arbore de ceai este foarte eficient pentru dezinfectarea lenjeriei și a suprafețelor din casă. Atunci când este difuzat într-o încăpere a casei, în sinergie cu uleiul esențial de levănțică, uleiul esențial de arbore de ceai purifică aerul și relaxează copiii și adulții.


Dacă doriți să comandațDR. ORGANIC ULEI PUR DIN ARBORE DE CEAI - TEA TREE, 10 ML, îl  puteți achiziționa cu ușurință din shop-ul nostru online pe www.everbio.ro.


EVERBIO

www.everbio.ro

B-DUL REVOLUȚIEI NR. 42 Arad    

0257 218 404

Share: