Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Ma Baker - O alternativă sănătoasă pentru gustarea dintre mese

Ma Baker - O alternativă sănătoasă pentru gustarea dintre mese

Majoritatea oamenilor preferă să ia cel puțin o dată pe parcursul zilei o gustare și există bineînțeles nenumărate motive bine întemeiate sau nu pentru această mică plăcere. Cel mai frecvent scenariu e reducerea nivelului de energie, când la câteva ore după masă simți nevoia de a ronțăi ceva dulce. Foamea rămâne așadar principala motivație din spatele gustărilor. Însă poate nu v-ați imaginat că și cadrul social, ora din zi sau factorii de stres pot contribui de asemenea la frecvența numărului de gustări pe care le consumăm pe parcursul zilei, chiar dacă ne este sau nu foame.

 Cei mai mulți dintre noi alegem gustări nesănătoase și procesate, dar haideți să schimbăm acest obicei și să optăm pentru alternative la fel de delicioase și cu mult mai sănătoase. Vă recomandăm să faceți alegerea corectă pentru sănătatea voastră și să încercați  BATOANELE DIN OVĂZ MA BAKER, o sursă bogată de fibre, cu un conținut ridicat de vitamine, minerale, antioxidanți și fibre, inclusiv beta-glucan, un antioxidant puternic care stimulează sistemul imunitar și ajută la menținerea nivelului de energie. Acestea nu doar că pot fi consumate ca o gustare, dar ține cu succes locul unei mese, fiind bogate în carbohidrați complecși, sursa principală de energie a organismului. Cu toate acestea, dacă alegeți să consumați batoanele în mod regulat vă asigurăm că nu veți lua în greutate, deoarece mențin sațietatea pe termen lung, reduc apetitul și sunt recomandate a fi consumate pe durata curelor de slăbire. De asemenea au un conținut bogat de fibre solubile și insolubile, ce ajută la reglarea digestiei și la menținerea unui tract intestinal regulat.

Redu senzația de foame cu batoanele MA BAKER, fără a depăși nivelul zilnic de calorii! Te așteaptă o varietate de arome fantastice.  




EVERBIO


www.everbio.ro 


B-DUL REVOLUȚIEI NR. 42 Arad  


0257 218 404



Share: