Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

CRUDIGNO BIO - PESTO VERDE CU BUSUIOC - rețete ușoare și rapide

CRUDIGNO BIO - PESTO VERDE CU BUSUIOC - rețete ușoare și rapide

Când ești în căutare de gusturi noi încearcă CRUDIGNO BIO - PESTO VERDE CU BUSUIOC ! Dacă te întrebi ce este sosul pesto și cum poți să-l integrezi în preparatele tale, acest articol vine în ajutorul tău cu explicații și o listă bonus de rețete excelente! 

Pesto este un sos verde cu arome de parmezan extrem de versatil și pe care probabil l-ați întâlnit în multe locuri - ca sos pentru paste, în sandvișuri, ca garnitură pentru diverse preparate la grătar sau în foietaje.  

Sosul tradițional italian din regiunea Geneva se prepară prin zdrobirea frunzelor proaspete de busuioc într-un mojar cu pistil, cu parmezan ras, usturoi proaspăt, migdale sau muguri de pin și bineînțeles nelipsitul ulei de măsline. Desigur că această rețetă simplă și ușoară a suferit de-a lungul timpului diverse modificări. Azi puteți găsi sos pesto pregătit din nenumărate ierburi aromatice, nu doar din clasicul busuioc.

Haideți să vedem cum poate fi folosit sosul pesto dacă sunteți în căutare de aventuri culinare. Pe lângă sosul pentru paste sau adăugarea lui la sandvișuri sau la felii de roșii și mozzarella puteți folosi pesto ca topping în salate, în burgeri de  quinoa , amestecat într-un risoto sau ca garnitură pentru diverse fripturi. Iar dacă sunteți adeptul unui stil de viață vegan v-am pregătit câteva opțiuni ce cu siguranță vor fi pe gustul vostru.

1.Pesto cu paste 

Să începem cu preparatul cel mai cunoscut și apreciat. Pastele cu Pesto sunt extrem de ușor de preparat. Fierbeți pastele al dente după care amestecați-le cu pesto. Dacă doriți o aromă mai intensă vă sugerăm să adăugați lămâie. 

2. Salată de cartofi cu vinete la grătar 

Această salată caldă de cartofi și vinete este o adevărată explozie de arome. Fierbeți cartofii tăiații cubulețe, condimentați cu sare și piper după gust și adăugați într-un bol vinetele gătite în prealabil la grătar.

3. Burger de quinoa 

Acest burger quinoa este extrem de sățios, hrănitor și delicios. Foarte simplu de pregătit, doar adăugați sosul de pesto în compoziția chifteluțelor obținute din quinoa.

Dacă vă doriți ca și preparatele voastre să se ridice la un nivel superior, CRUDIGNO BIO PESTO VERDE CU BUSUIOC este o alegere potrivită și extrem de sănătoasă. Achiziționați-l din shop-ul nostru online pe www.everbio.ro și folosiți-l cu încredere în diverse preparate gourmet.


EVERBIO


www.everbio.ro


B-DUL REVOLUȚIEI NR. 42 Arad


0257 218 404

Share: