Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

THE BRIDGE ECO BAUTURĂ DIN OREZ CU MIGDALE ȘI CAFEA - O alternativă vegană pentru iubitorii de cafea

THE BRIDGE ECO BAUTURĂ DIN OREZ CU MIGDALE ȘI CAFEA - O alternativă vegană pentru iubitorii de cafea

THE BRIDGE ECO BAUTURĂ DIN OREZ CU MIGDALE ȘI CAFEA este o alternativă vegană, excelentă ce are nenumărate plusuri și benefici pentru sănătatea dumneavoastră, mai ales dacă sunteți iubitori de cafea. Fără zahăr, fără colesterol, fără lactoză și cel mai important fără gluten este produsă din ingrediente bio: apă de izvor cu o puritate extrem de ridicată, orez italian de calitate superioară (14%), pastă de migdale italiene în proporție de 1,5%, ulei de floarea soarlui și lecitină din floarea soarelui (0,6%), făină din semințe de roșcove ce provin dintrun mediu ecologic controlat.  

Toate aceste ingrediente sunt minunate pentru cei care își doresc să adopte un stil de viață sănătos și să încerce ceva diferit și 100% natural.

 În continuare vă putem enumera câteva dintre beneficiile băuturii THE BRIDGE ECO BAUTURĂ DIN OREZ CU MIGDALE ȘI CAFEA:

1. THE BRIDGE ECO BAUTURĂ DIN OREZ CU MIGDALE ȘI CAFEA est săracă în carbohidrați datorită conținutului ridicat de lapte de migdale, o porție de migdale aproximativ 0,3 grame de carbohidrați, dintre care cea mai mare parte este reprezentată de fibre dietetice. În comparație, aceste cantitate este cu mult sub laptele de vacă ce conține aproximativ 4,6 grame de carbohidrați sub formă de lactoză, un tip de zahăr natural.

 2.Este o sursă excelentă de vitamina E și vitamina D. Laptele de migdale este o sursă excelentă de vitamina E, conținând în mod natural 22% din necesarul zilnic recomandat de vitamina E într-o porție de 100 de grame. 


3.O sursă bună de calciu BRIDGE ECO BAUTURĂ DIN OREZ are un adaos de calciu ridicat. Laptele de lapte migdale este un ingredient cheie în care regăsim o sursă o sursă de calciu. O porție de 100 de grame de lapte integral conține 123 miligrame (mg) de calciu - aproximativ 12% din VD .

Recomandare: Se agită bine înainte de fiecare utilizare, după deschidere se păstrează la rece si se consuma in maxim 4-5 zile. Dacă doriți să vă bucurați de o bătură energizantă provenită dintr-un mediu 100% BIO puteți să achiziționați cu încredere THE BRIDGE ECO BAUTURĂ DIN OREZ CU MIGDALE ȘI CAFEA  din shop-ul nostru online pe www.everbio.ro


EVERBIO www.everbio.ro

 B-DUL REVOLUȚIEI NR.

 42 Arad   0257 218 404





Share: