Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Patru beneficii ale consumului de  merișoare

Patru beneficii ale consumului de merișoare

Aromat, delicios și incredibil de sănătos sucul POLZ BIO NECTAR DE MERISOR 0.2L previne infecțiile, întârzie sau reduce severitatea bolilor cronice combate leziunile oxidative legate de vârstă. Pentru majoritatea persoanelor sănătoase, sucul de merișoare este recomandat consumului regulat deoarece întărește sistemul imunitar și conferă un boost de energia atât de necesar pe parcursul unei zile  încărcate de responsabilități. 

Patru beneficii ale consumului de suc de  merișoare 

Beneficiile potențiale ale sucului de merișoare includ:

1. Combaterea daunelor legate de vârstă

Substanțele chimice numite radicali liberi se acumulează în organism pe măsură ce oamenii îmbătrânesc. Radicalii liberi cauzează daune oxidative. Există o legătură între daunele oxidative și problemele de sănătate, inclusiv:

- cancer

- diabet

- boli de inimă

- sănătatea digestivă

- sănătatea tractului urinar

Unele dintre substanțele chimice din sucul de  merișoare sunt antioxidanți sau compuși care luptă împotriva radicalilor liberi dăunători. Prezența antioxidanților înseamnă că merișoarele și sucul de merișor ar putea ajuta la combaterea daunelor cauzate de vârstă la nivelul țesuturilor organismului.

Un studiu realizat în decursul câtorva ani, a constatat că substanțele chimice din merișoare au promovat o activitate antioxidantă mai bună cu cât pH-ul lor este mai mare. Acel studiu a constatat, de asemenea, că fructele de pădure au antioxidanți semnificativ mai puternici decât sucul de portocale, deși și acesta din urmă oferă totuși unele beneficii.

2. Îmbunătățirea sănătății inimii

Studiile arată că diverse ingrediente din sucul de merișoare pot îmbunătăți sănătatea inimii.

Merișoare sunt bogate în substanțe chimice numite polifenoli care pot susține sănătatea inimii. Un studiu realizat pe femei cu sindrom metabolic a constatat că sucul de merișoare a crescut antioxidanții din plasma sanguină. Persoanele care au băut suc de merișoare  au avut, de asemenea, lipoproteine cu densitate scăzută (LDL) mai mici. LDL este cunoscut ca fiind tipul "rău" de colesterol.

3. Susținerea sănătății digestive

Există din ce în ce mai multe dovezi că substanțele fotochimice conținute în merișoare joacă un rol important în sănătatea digestivă.

Dovezile privind beneficiile pentru sănătatea digestivă ale sucului de  merișoare, pe lângă alte beneficii, au fost raportate într-un studiu din 2018 în Journal of the Science of Food and Agriculture.

Lucrarea a menționat că inhibarea producției unei alte bacterii numite H. pylori în stomac este considerată a promova sănătatea digestivă. Cercetătorii au sugerat, de asemenea, că sunt necesare cercetări suplimentare privind sucul de merișoare.

4. Prevenirea infecțiilor

Studiile sugerează că merișoare pot inhiba creșterea microbilor bacterieni.

Unele substanțe chimice din merișoare  pot ajuta la combaterea virușilor și a bacteriilor.

În mod similar, s-a constatat că merișoarele ar putea lupta împotriva unor viruși, inclusiv norovirus, care este o cauză frecventă a bolilor de origine alimentară.

Dacă doriți să vă bucurați în totalitate de beneficiile sucului POLZ BIO NECTAR DE MERISOR, îl  puteți de achiziționat  din shop-ul nostru online pe www.everbio.ro.EVERBIO


www.everbio.ro


B-DUL REVOLUȚIEI NR. 42 Arad  


0257 218 404 

Share: