Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

THE BRIDGE BIO BĂUTURA DIN OVĂZ CU CALCIU – BENEFICII PENTRU IMUNITATEA TA!

THE BRIDGE BIO BĂUTURA DIN OVĂZ CU CALCIU – BENEFICII PENTRU IMUNITATEA TA!


Doriți să cunoașteți cât mai multe cu putință despre proprietățile și beneficiile laptelui de ovăz? Haideți să descoperim această băutură, excelentă pentru vegani și persoane cu intoleranți la lactoză!

Laptele de ovăz este o opțiune delicioasă, care oferă o mulțime de beneficii pentru sănătate. Dacă temperaturile de de afară sunt scăzute, băutură din ovăz cu calciu este perfectă pentru a vă asigura vitaminele și mineralele necesare în această perioadă, fortificându-vă organismul, sistemul imunitare și întărindu-vă oasele. 

Ovăzul este considerat a fi una dintre cele mai complete cereale fiind ideal pentru micul dejun, prânz și chiar pentru o gustare între mese. Ovăzul are multe substanțe nutritive esențiale pentru sănătate. Este in special apreciat pentru conținutul ridicat de fibre, proteine și calciu și capacitatea de a reduce nivelul colesterolului. Băutura din ovăz este complet lipsit de lactoza, colesterol si grăsimi saturate și este săracă in zahăr si calorii. Acesta oferă organismului vitamine si minerale precum:  vitamine din complexul B, vitamina C, A si E. fier, potasiu, fosfor și mangan. 

Consumați cu încredere BĂUTURA DIN OVĂZ BIO THE BRIDGE de la Everbio deoarece provine din agricultură ecologică, este fără gluten, fără lactoză, no-GM, fără zahăr adăugat și este vegană.  

BĂUTURA DIN OREZ BIO THE BRIDGE, întotdeauna o alegere potrivită, ușor de achiziționat din shop-ul nostru online pe www.everbio.ro.


EVERBIO

www.everbio.ro 

B-DUL REVOLUȚIEI NR. 42 Arad

0257 218 404



Share: