Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

BENEFICIILE ȘI PROPIETĂȚIILE ULEIULUI DE RAPIȚĂ

BENEFICIILE ȘI PROPIETĂȚIILE ULEIULUI DE RAPIȚĂ

Pentru a ne putea bucura în totalitate de proprietățile miraculoase ale uleiului de rapiță CRUDIGNO BIO provenit din cultură organică, este important să cunoaștem câteva detalii despre acesta: 

CRUDIGNO BIO ULEI DE RAPIȚĂ este obținut printr-o sigură presare, având  proprietăți remarcabile asupra frumuseții și sănătății tenului și nu numai.  Se poate folosi în diverse preparate fiind o alternativă mult mai sănătoasă a uleiului de măsline. Bogat în acizi grași esențiali, uleiul de rapiță poate reduce nivelul colesterolului cu 10-15%.

Compoziția uleiului de rapiță CRUDIGNO BIO

Uleiul de rapiță CRUDIGNO BIO  conține cele trei categorii de acizi grași (dintre care 28%  sunt acizi grași mono nesaturați, cei mai buni pentru organism), promovați datorită efectul lor benefic asupra sănătății cardiovasculare.

Uleiul este bogat în omega-3, omega-6 și omega-9. Nivelul foarte ridicat de vitamina E pe care îl conține (aproximativ 30 de miligrame la 100 de grame de ulei) îl face, de asemenea, foarte benefic pentru piele, fiind un antioxidant puternic.  De altfel nivelul crescut de vitamina E  contribuie la combaterea radicalilor liberi și previne îmbătrânirea pielii.  

Proprietățile și beneficiile

Reglează sistemului circulator

Principalele beneficii ale uleiului de rapiță sunt strâns legate de sistemul circulator. Uleiul de rapiță aduce un aport bogat de vitamine și minerale precum omega-3, despre care se știe că are un efect pozitiv asupra elasticității vaselor și în consecință, contribuie la o bună reglare arterială.

Hidratează

Un masaj cu de ulei de rapiță, asigură rejuvenarea țesutului epidermic precum și un moment de relaxare. Pentru a beneficia la maxim de proprietățile hidratante ale uleiului de rapiță se recomandă ca acesta să fie folosit alături de alte uleiului precum cel de macadamia, ce conferă fermitate tenului, menținând pielea suplă și netedă, uleiul de rapiță este o alegere potrivită dacă doriți să arătați tânără și frumoasă la o vârsta înaintată. 

Îmbunătățește memoria 

Antioxidanții care luptă împotriva radicalilor liberi împiedică, de asemenea, deteriorarea creierului, care poate opri conexiunile neuronale. Însă uleiul bio are proprietatea de a întări conexiunile neuronale sporind capacitatea creierului de asimilare.

Atenție la depozitare! 

Uleiul de rapiță este relativ fragil. Pentru ca acesta să-și păstreze toate beneficiile este indicat să fie depozitat departe de umiditate, lumină și posibile surse de căldură. 

Dacă vă doriți un ten fin și catifelat optați pentru uleiul de rapiță CRUDIGNO BIO întotdeauna o alegere potrivită, ușor de achiziționat din shop-il nostru online pe www.everbio.ro.

 
EVERBIO 

www.everbio.ro 

B-DUL REVOLUȚIEI NR. 42 Arad 

0257 218 404

Share: