Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Nectar de Mango POLZ BIO - O explozie de vitamine și minerale

Nectar de Mango POLZ BIO - O explozie de vitamine și minerale

Avantajele sucului de mango 

În prezent, este unul dintre cele mai consumate fructe din lume, sucul acestui fruct cunoscut pentru gustul său dulce și pentru pulpa, cremoasă, nu este doar delicios, ci este foarte hrănitor. În ciuda cantității mari de zahăr pe care o conține, deoarece acesta nu este rafinat vine cu toate celelalte beneficii ale fructului: fibre, vitamine, minerale.


Mai exact, 165 de grame de mango conțin aproximativ :

- 105 calorii

- 3 grame de fibre

- 24 de grame de zahăr

- 1 gram de proteine

- 25% din doza zilnică recomandată de vitamina A

- 76% vitamina C

- 11% vitamina B6

- 20% vitamina B9

- 7% potasiu


1 - Reducerea nivelului de zahăr din sânge

Un studiu cu participanți adulți obezi a arătat că consumul de mango a ajutat la reducerea nivelului de zahăr din sânge la aceste persoane , chiar și fără a duce la pierderea în greutate. În mod similar, alte studii indică faptul că mango ajută la gestionarea nivelului de glucoză la persoanele sănătoase . Prin urmare, în ceea ce privește zahărul din sânge, consumul acestui fruct poate fi benefic în prevenirea nivelului ridicat de zahăr din sânge, precum și în tratamentul natural al acestei probleme.


2 - Managementul tensiunii arteriale

Deoarece mango este bogat în magneziu și potasiu și conține puțin sodiu, este eficient în reducerea tensiunii arteriale, cea mai frecventă boală cardiovasculară.


3 - Bun pentru sănătatea creierului

Mango este plin de vitamina B6, ceea ce îl face un aliment excelent pentru sănătatea creierului. De fapt, această vitamină joacă un rol important în menținerea funcției cerebrale și poate chiar să o îmbunătățească: vitamina B6 (și alte vitamine B) mențin neurotransmițătorii să funcționeze corect, ajută la gestionarea stărilor de spirit și promovează un somn de calitate.

4 - Poate proteja împotriva degenerării maculare legate de vârstă

Mango este o sursă de zeaxantină, un antioxidant care filtrează razele UV dăunătoare și protejează astfel sănătatea și funcția ochilor. Astfel, mango ar putea fi folosit și pentru a preveni degenerescența maculară legată de vârstă.


5 - Bun pentru sănătatea oaselor

Mango conține vitamina K, care este esențială pentru sănătatea oaselor, deoarece permite organismului să absoarbă calciul: într-adevăr, deficiențele de vitamina K sunt legate de un risc mai mare de fractură osoasă. În plus, mango conține și calciu, necesar pentru formarea oaselor, deci are toate calitățile necesare pentru a asigura sănătatea oaselor!


6 - Risc redus de boli de inimă

Mango este o sursă de pectină, o fibră solubilă care ajută la scăderea naturală a nivelului de colesterol. Astfel, pe lângă calitățile lor de combatere a tensiunii arteriale, mango reușește să prevină două dintre cele mai mari afecțiuni legate de bolile de inimă.


7 - Prevenirea cancerului

Pectina care se găsește în mango nu este utilă doar împotriva colesterolului, ci și în prevenirea cancerului de prostată, la fel ca și betacarotenul pe care îl conțin. În plus, studiile sugerează că acest fruct poate fi eficient și împotriva cancerului de sân.


8 - Tratament natural pentru anemie

Mango conține, de asemenea, fier și, prin urmare, este eficient împotriva deficienței de fier și a anemiei. În plus, bogăția de vitamina C din mango face ca acest fruct să fie foarte favorabil pentru o mai bună absorbție a fierului.


9 - Proprietăți anti-îmbătrânire

Mango ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire datorită vitaminelor A și C, care ajută organismul să producă colagen. Colagenul ajută la încetinirea îmbătrânirii pielii, favorizează sănătatea vaselor de sânge și a țesuturilor corpului. În mod similar, vitaminele A și C sunt antioxidanți, ce luptă împotriva deteriorării cauzate de radicalii liberi și protejează organismul împotriva efectelor nocive ale stresului oxidativ.


Comandă aici: www.everbio.ro

Share: