Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

BATONELE 𝐌𝐀 𝐁𝐀𝐊𝐄𝐑 - Fulgii de ovăz: beneficii pentru o dietă echilibrată

BATONELE 𝐌𝐀 𝐁𝐀𝐊𝐄𝐑 - Fulgii de ovăz: beneficii pentru o dietă echilibrată

  •  Fulgii de ovăz pentru micul dejun sunt o sursă excelentă de energie care aduce multe beneficii în dieta noastră zilnică. Gustul său este destul de ușor, aproape neutru, așa că îl poți combina bine cu alte alimente cu gust mai puternic și vei vedea că micul dejun va deveni un must!
  •  Ovăzul este o cereală care aparține familiei gramineae și are cel mai mare conținut de proteine, de până la 14%; conține, de asemenea, lizină, un aminoacid esențial care asigură o sinteză proteică mai mare. Aceste proprietăți fac ca ovăzul să fie utilizat pe scară largă în așa-numitele diete de definiție, al căror scop este creșterea masei musculare cu eliminarea consecventă a masei grase; a fost folosit mai întâi în alimentația ecvestră, apoi de către culturiști, iar acum este recomandat de toți nutriționiștii în orice dietă echilibrată. 
  • Conținutul ridicat de carbohidrați de calitate al ovăzului, combinat cu fibrele, le permite să fie digerate lent, evitând astfel vârfurile de insulină și reducând senzația de foame. Pe lângă faptul că este un aliment extrem de digerabil, fulgii păstrează cea mai bogată parte a boabelor, ceea ce permite utilizarea lor pe scară largă în bucătărie, sub diferite forme: mari sau mici, instant sau precoapte.


Comandă aici:  www.everbio.ro

Share: