Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Sucul de rodie Polz bio 750 ml de la Everbio vine in sprijinul sănătății tale.

Sucul de rodie Polz bio 750 ml de la Everbio vine in sprijinul sănătății tale.

Rodiile au multe beneficii asupra sănătății, fructul fiind bogat în antioxidanți și acționând ca un antiinflamator. Studiile au demonstrat, de asemenea, beneficiile sale împotriva bolilor cardiovasculare, a cancerului și a tulburărilor neurologice. Beneficiile pentru sănătate ale sucului de rodii sunt bine stabilite: 

  • O mână de ajutor împotriva durerii de osteoartrită. Datorită acțiunii sale antiinflamatorii, nutrienții din sucul de rodii protejează articulațiile, reduc durerea și diminuează fragilitatea osoasă, cum ar fi osteoporoza. Consumul de rodii este recomandat in special la menopauză.  
  • Luptă și împotriva cancerului Polifenolii din pulpa și sucul de rodie protejează împotriva riscului de apariție al anumitor tipuri de cancer, cum ar fi cancerul de sân și cel de prostată. În plus, studiile au arătat că acestea inhibă dezvoltarea celulelor tumorale în așa-numitele cancere hormono-dependente dar și în cancerele pulmonare și intestinale. 
  • Un atu pentru inimă Datorită acțiunii sale puternic antioxidante, sucul de rodie protejează împotriva bolilor cardiovasculare prin reducerea hipertensiunii și arteriosclerozei (depozite de lipide în artere) și prin îmbunătățirea circulației sângelui. 
  • O armă anti-îmbătrânire Ajută la combaterea îmbătrânirii celulelor și a inflamațiilor (efect întărit de conținutul ridicat de vitamina C: 20 mg/100 g de semințe). De asemenea, are proprietăți anti-îmbătrânire datorită urolitinei A (UA) pe care o conține. Această moleculă stimulează producția de noi mitocondrii, "fabricile de energie" ale celulelor.

Comanda online - Sucul de rodie Polz bio 750 ml: www.everbio.ro


Share: