Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

𝐔𝐋𝐄𝐈𝐔𝐋 𝐁𝐈𝐎 𝐃𝐄 𝐌𝐈𝐆𝐃𝐀𝐋𝐄 𝐂𝐑𝐔𝐃𝐈𝐆𝐍𝐎 - beneficii și îngrijire personală

𝐔𝐋𝐄𝐈𝐔𝐋 𝐁𝐈𝐎 𝐃𝐄 𝐌𝐈𝐆𝐃𝐀𝐋𝐄 𝐂𝐑𝐔𝐃𝐈𝐆𝐍𝐎 - beneficii și îngrijire personală


  • Dintre numeroasele uleiuri vegetale naturale ce pot face minuni pentru piele, păr și unghii, uleiul de migdale este, fără îndoială, unul dintre cele mai accesibile și plăcute de utilizat. Ideal pentru îngrijirea celor mai delicate tipuri de ten este ușor de folosit în rutina de îngrijire zilnică.
  • Ca și în cazul altor uleiuri vegetale, alegeți uleiuri de migdale dulci bio, 100% pure, de preferință, presat la rece, astfel încât să vă bucurați de acest produs la potențial maxim. 
  • Beneficiile uleiului de migdale constau în conținutul său ridicat de vitamina A, vitamina E și într-o mai mică măsură, vitamina D. Cea mai importantă fiind vitamina A ce îmbunătățește elasticitatea tenului, redând suplețea pielii uscate și fragile, ce tinde să fie tensionată în timpul zilei. 
  • Cum să folosești uleiul de migdale pe pielea uscată. Înainte de toate, atenție la alergii! Deoarece uleiul de migdale provine din fructul cu același nume, dacă sunteți alergic la nuci, este mai bine să evitați uleiul de migdale. Nu ezitați să cereți sfatul medicului dumneavoastră și să vă informați cu privire la riscurile alergenici Uleiul de migdale este bogat în acizi grași mono nesaturați (omega 9). 
  • Acestea refac filmului hidrolipidic al pielii astfel uleiul de migdale regenerează stratului protector al pielii, întărind-ui rezistența la agresiunile externe.  
  • De asemenea uleiul poate accelera vindecarea pielii sensibile. Puteți să-l masați  timp de câteva minute pe cicatrici, având grijă, totuși! Atunci când masați cicatricile, este esențial să cereți mai întâi permisiunea medicului dumneavoastră.

            Comandă aici: /www.everbio.ro

Share: