Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

THE BRIDGE BIO BAUTURA DIN OREZ - BENEFICII

THE BRIDGE BIO BAUTURA DIN OREZ - BENEFICII

Laptele de orez este a treia cea mai populară alternativă non-lactată, după laptele de soia și laptele de migdale. Consumul de lapte de orez vă furnizează mulți nutrienți esențiali prin intermediul tărâțelor și germenilor acestei cereale integrale. Nu este recomandat pentru gătit pentru ca nu are grăsimi sau proteine și nu va aduce mâncărurilor sau deserturilor o textură cremoasă. In schimb, este o băutură delicioasă răcoritoare și merge de minune combinat cu cereale, la mic dejun. Mai jos sunt prezentate pe scurt câteva avantaje ale consumului de lapte de orez. În continuare vă vom prezenta câteva beneficii pro a laptelui de orez asupra sănătății.


1.  O alternativă excelentă

Laptele de orez este cel mai hipoalergenic dintre toate produsele lactate. Persoanele cu intoleranță la lactoză sau alergie la cazeină nu pot consuma lactate, iar cele cu alergii la soia sau nuci nu pot bea lapte de soia sau de migdale. Laptele de orez conține un aport generos de nutriție echilibrată pentru cei care nu pot tolera alte alternative la lapte.


2. Nu conține grăsimi saturate sau colesterol

Laptele de orez are cea mai mică cantitate de grăsimi în comparație cu toate celelalte alternative. Există doar 1 gram de grăsime pe cană de lapte de orez și toate grăsimile sunt nesaturate. Laptele de orez este, de asemenea, fără colesterol și, prin urmare, funcționează bine pentru persoanele cu restricții dietetice privind grăsimile și colesterolul.


3. Sursă bună de vitamine B

Orezul brun este în mod natural bogat în toate vitaminele B, care sunt esențiale pentru metabolismul, circulația și funcția nervoasă. Unele dintre aceste vitamine pot fi pierdute în timpul procesării laptelui de orez, dar majoritatea acestor nutrienți sunt recuperați dacă cumpărați produsele îmbogățite.


4. Promovează sănătatea cardiovasculară

Există o mulțime de nutrienți sănătoși pentru inimă în tărâțele de orez, iar acești nutrienți sunt conținuți și în laptele de orez. Grăsimea nesaturată provine din uleiul de tărâțe de orez, care vă poate scădea colesterolul din sânge. Niacina și vitamina B6 sunt, de asemenea, eficiente în acest scop. Laptele de orez este o sursă excelentă de magneziu, care vă ajută să vă controlați tensiunea arterială. Fierul și cuprul cresc producția de celule roșii din sânge, oferindu-vă o mai bună oxigenare și vitalitate.


Comandă aici: www.everbio.ro


Share: