Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

DENNREE BIO GEM DE VIȘINE

DENNREE BIO GEM DE VIȘINE


   Plăcute la gust, vișinele sunt deliciul verii, iar gemul de vișine bio 𝐃𝐄𝐍𝐍𝐑𝐄𝐄 este perfect pentru a fi savurat la micul dejun în orice anotimp pe pâine chifle cornuri, deserturi chiar dar și pe produse de patiserie. Dulceață gustoasă bio 𝐃𝐄𝐍𝐍𝐑𝐄𝐄 este produsă la cele mai înalte standarde de calitate fiind rafinată cu zahăr de sfeclă și suc de lămâie concentrat, totul ca tu să poți savura în tihnă un preparat natural ce amintește de gemurile bunicii.


Beneficii:

- Reduc nivelul de zahăr din sânge

 Datorită conținutului de antioxidanți numiți antocianine, vișinele ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge, iar asta le face ideale de consumat chiar și de către persoanele care suferă de diabet. Vișinele combat problemele digestive Conținutul ridicat de fibre din vișine ajută la combaterea problemelor digestive. De asemenea, fructele au și un efect laxativ și sunt benefice în tratarea constipației. 

- Scad nivelul colesterolului rău

Datorită antioxidanților din compoziție, în special quercetina, un tip de flavonoid puternic, care previne depunerea grăsimilor pe vasele de sânge, atunci când sunt consumate cu moderație, vișinele împiedică acumularea grăsimilor în ficat și scad nivelul colesterolului rău din sânge.       


Share: