Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Tagliatelle cu fructe de mare

Tagliatelle cu fructe de mare

INGREDINTE


–  creveți;

– mix de fructe de mare;

– 3 linguri ulei de măsline extravirgin;

– o lingurița ardei iuți măcinați in ulei;

– 4 file de anșoa in ulei de măsline;

– 5-6 roșii cherry;

– un pahar de vin alb;

– 3 caței de usturoi;

– o legătura de pătrunjel mărunțit;

– sare de Himalaya.


MOD DE PREPARARE


1. Într-o oală adăugăm apă și o punem pe foc. Imediat ce a dat în clocot adăugam sarea de Himalaya și pastele și lăsăm să fiarbă la foc obișnuit timp de 9 -10 minute.

2. Într-o tigaie ușor adânca pregătim restul ingredientelor. Adăugam uleiul, creveții, usturoiul mărunțit și anșoa întregi. Amestecăm și continuăm cu fructele de mare, roșiile cherry mărunțite si vinul alb. Ultimul ingredient este pătrunjelul.

3. Scurgem pastele de apă și le adăugăm peste ingredientele din tigaie, amestecând rapid. Oprim focul și punem compoziția într-o farfurie ușor adânca.

4. O rețeta incredibil de simplă cu care va veți cuceri invitații.


Share: