Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Byodo BIO Mustar usor iute 200g

BYODO

Byodo BIO Mustar usor iute 200g

Mustar, ketchup, maioneza

12.5 lei

Pretul include TVA

in stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

Produs Eco
produs eco

EAN code: 4018462161708

Ingrediente: Apa, seminte galbene de mustar*, otat de vin ars*, sare de mare, seminte de mustar maro*, condimente*, ierburi*.

*Provine din agricultura ecologica.


Muștarul mediu de la Byodo este un clasic și versatil în bucătăria creativă. Indiferent, in stare pură sau pentru a rafina sosuri și dressinguri - lasa-te inspirat de gustul fin al acestui muștar organic.

La fel ca toate soiurile de muștar si mustarul mediu trebuie păstrat în frigider odată ce se deschide. Acesta menține proprietățile muștarului intacte.


INFORMATII NUTRITIONALE / 100 ml (g)

Energie:kJ / kcal414 / 100
Lipide:g6.0
    din care, acizi grasi saturati:g0.8
Carbohidrati:g1.4
      din care, zaharuri:g1.1
Proteine:g6.0
Sare:g3.9

RETETE:


Pui la cuptor cu mustar

Ingrediente: 1 pui intreg; 3 linguri mustar; 2 morcovi; 4 cartofi; ulei de masline; lichior; sare dupa gust.

Preparare: se taie legumele si se pun intr-o tava, iar deasupra se presara putin ulei de masline. Separat se acopera puiul cu mustar cu ajutorul unei pensule, apoi se aseaza peste legumele taiate. In prealabil se incalzeste cuptorul la 180 grade celsius, apoi se introduce tava si se lasa timp de 1 ora. In timpul coacerii se pot adauga peste pui cativa stropi de lichior.


Cartofi la cuptor cu mustar

Ingrediente: 1 kg de cartofi; 1 lingura de ulei de masline; 3 linguri de mustar galben (se poate folosi mustar usor iute sau orice fel de mustar); 3 catei de usturoi; 1 lingura de oregano uscat; sare; piper.

Preparare: se curata cartofii de coaja si daca sunt mari se taie in jumatati sau chiar sferturi. Se pot fierbe putin cartofii pentru a reduce timpul de stat la cuptor. Se amesteca uleiul de masline cu mustarul, usturoiul zdrobit, oregano, sare si piper. Se tapeteaza o tava cu hartie de pergament peste care se pun cartofii sau se pot pune direct in tava, se ung cartofii cu sosul pregatit si se pun in cuptor pana se auresc, rumenesc (aproximativ 30 de min) daca au fost putin fierti inainte si 35-40 de min daca nu au fost fierti in prealabil.

Se pot servi ca atare sau ca si garnitura pe langa fripturi, peste, carnati.