Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Semix Mix pentru paine de seminte, grain loaf, fara gluten, 250g,
paine-de-seminte-280g.jpg
Semix Mix pentru paine de seminte, grain loaf, fara gluten, 250g,
Semix Mix pentru paine de seminte, grain loaf, fara gluten, 250g,

SEMIX

Semix Mix pentru paine de seminte, grain loaf, fara gluten, 250g,

Paine, Produse panificatie, patiserie, Ingrediente pentru copt si cofetarie, Produse Fara Gluten, Seminte, Nuci

18.5 lei

Pretul include TVA

Acest produs nu este in stoc.
Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

EAN code: 8595674910165

Mix pentru paine, fara gluten, fara drojdie, fara faina, fara aditivi. Preparare usoara. Digerabilitate crescuta.


Ingrediente: fulgi de ovaz fara gluten, seminte de floarea-soarelui, linte germinata (16%), mei expandat, seminte de in, fibre vegetale, seminte de dovleac, legume uscate (praf de rosii, ceapa, usturoi, boia de ardei iute), sare, aroma, condimente (ardei dulce, cimbru, maghiran, busuioc , oregano), extracte de condimente.


INFORMATII NUTRITIONALE / 100 ml (g)

Energie:kJ / kcal1945/458
Lipide:g20
    din care, acizi grasi saturati:g2.1
Carbohidrati:g48
      din care, zaharuri:g2.2
Fibre:g12
Proteine:g17
Sare:g0.6

Pentru prepararea painii de cereale avem nevoie de: Mix pentru paine de cereale 250g; Sare 6g; Miere 20g; Ulei 20 ml; Apa 230 ml.

Metoda de preparare: Dizolvati 20 g de miere in 230 ml de apa intr-un bol mare (apa nu trebui sa depaseasca 30 grade C). Dupa ce mierea este complet dizolvata, adaugati 20 ml ulei. Adaugati mixul pentru painea din cereale impreuna cu sarea si amestecati bine. Turnati aluatul in tava pregatita (ideala de 20 cm lungime). Lasati-o sa stea la temperatura camerei timp de 45 minute. Coaceti in cuptorul preincalzit primele 4 minute la 250 grade C, apoi reduceti tempeartura la 180 grade C si coaceti inca 60 min.