Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Pharma Nord BIO-Calciu+D3+K1+K2, 30 tb
bio-calciu-d3-k1-k2-30-tablete-pharma-nord.jpg
Pharma Nord BIO-Calciu+D3+K1+K2, 30 tb
Pharma Nord BIO-Calciu+D3+K1+K2, 30 tb

PHARMA NORD

Pharma Nord BIO-Calciu+D3+K1+K2, 30 tb

Suplimente Alimentare

28.5 25.65 lei

Pretul include TVA

in stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

PHARMA NORD

Produs Eco
produs eco

EAN code: 5709976133105

Bio-Calciu+D3+K1+K2 contine nutrienti importanti pentru oase. Combinatia de calciu, vitamina D3 si vitaminele K1 si K2 contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos. Dupa ingestie, calciul este ionizat in stomac, iar ionii de calciu sunt absorbiti in intestin cu ajutorul vitaminei D3. Vitamina K este absorbita in intestinul subtire. Ea contribuie la coagularea normala a sangelui si la mentinerea sanatatii sistemului osos.


Contine doze mari de calciu usor de absorbit si vitaminele D3, K1 si K2

Tabletele au aroma de menta si pot fi mestecate

Pentru mentinerea sanatatii sistemului osos

Recomandat in combinatie cu Bio-Magneziu


Calciul este un element esential si, totodata, cel mai abundent mineral din organismul uman. Cea mai importanta functie a calciului este mentinerea sanatatii sistemului osos si a sanatatii dintilor. Tesutul osos functioneaza ca un depozit de calciu pentru organism. Daca organismul primeste prea putin calciu din alimente, atunci el utilizeaza calciul localizat in tesutul osos pentru a-si acoperi nevoile.


Tesutul osos se regenereaza continuu. Celulele care contribuie la formarea tesutului osos se numesc osteoblaste, iar celulele care degradeaza oasele se numesc osteoclaste. Deoarece tesutul osos este si un depozit de calciu pentru organism este foarteimportant sa avem stocat suficient calciu in oase. Daca organismul primeste prea putin calciu, osteoclastele sunt activate si acestea incep sa descompuna tesutul osos pentru a acoperi nevoile de calciu ale organismului.


Este important sa avem un aport suficient de calciu, vitamina D si vitamina K in special in perioada in care oasele cresc. Copiii si tinerii isi dezvolta masa osoasa deoarece osteoblastele sunt mai active decat osteoclastele si acest lucru se intampla pana in momentul in care oasele se opresc din crestere (de obicei in jurul varstei de 30 de ani). In aceasta perioada, organismul isi construieste o “banca de tesut osos”. Dupa ce oasele se opresc din crestere, cantitatea de calciu care se pierde din oase o depaseste pe cea depozitata in tesutul osos, cauzand o pierdere osoasa neta de aproximativ 0,6% pe an. Desi este o pierdere lenta si graduala, este binevenit sa avem un nivel optim al masei osoase la debutul varstei la care incepe pierderea acesteia.


Mai mult, la inceputul menopauzei, femeile sufera o pierdere suplimentara a masei osoase (care este reglata hormonal). Ca o consecinta, atunci cand ovarele nu mai produc hormoni, valoarea anuala pierduta din masa osoasa poate ajunge pana la 6%. Si barbatii pierd masa osoasa doar ca la jumatate fata de cat pierd femeile. O viata activa si renuntarea la fumat pot ajuta la prevenirea pierderii masei osoase. Femeile sunt expuse mai mult decat barbatii la pierderea masei osoase. Cercetarile arata ca, in general, femeile care sunt tratate cu estrogen au nevoie de un aport suplimentar de calciu.


Efecte Bio-Calciu + D3 + K1 + K2:

-functionarea normala a sistemului muscular

-o neurotransmisie normala

-coagularea normala a sangelui 

-metabolismul energetic normal

-functionarea normala a enzemelor digestive


Ingrediente: carbonat de calciu, sorbitol, polivinilpirolidona, xilitol, hipromeloza, dioxid de sliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi, pulbere de menta, Vitamina D3 (colecalciferol), Vitamina K1 (menaquinona), Vitamina K2 (fitomenadiona)

*Provine din agricultura ecologica.


INFORMATII NUTRITIONALE 

Supliment alimentar cu indulcitori

O tableta contine:% din VNR
Calciu500 mg63%
Vitamina D35 ug100%
Vitamina K35 ug47%
* VNR Valoare Nutritionala de Referinta cf.Regulament 1169/2011

Pentru imbunatatirea biodisponibilitatii produsul contine si vitamina D3
Fabricat in Danemarca sub control farmaceutic.

Mod de administrare Bio-Calciu + D3 + K1 + K2:

2 tablete pe zi sau dupa recomandarea medicului.

Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Tabletele pot fi mestecate sau inghitite intregi.