Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Pagotto Mix Pizza Napoli, fara gluten, 450g
mix-pizza-napoli-450g.jpg
Pagotto Mix Pizza Napoli, fara gluten, 450g
Pagotto Mix Pizza Napoli, fara gluten, 450g

PAGOTTO

Pagotto Mix Pizza Napoli, fara gluten, 450g

Paine, Produse panificatie, patiserie, Ingrediente pentru copt si cofetarie, Produse Fara Gluten, Alimente de baza, Faina, Gris, Malai

11.3 6.78 lei

Pretul include TVA

in stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

EAN code: 6426390873569

Ingrediente:  amidon de cartofi, amidon de porumb, zahăr. Agent de îngroșare: gumă de guar E412. Agenți de afanare: E466, sare marina, dextroză, făină de psylium.


FARA GLUTEN, FARA ULEI DE PALMIER


INFORMATII NUTRITIONALE / 100 ml (g)

Energie:kJ / kcal1965/469
Lipide:g12.5
    din care, acizi grasi saturati:g1.8
Carbohidrati:g84.8
      din care, zaharuri:g4.4
Proteine:g1.7
Fibre:g5.1
Sare:g2.86



Mod de utilizare: 1 pachet MIX PIZZA NAPOLI – PAGOTTO, 25 GR drojdie, 350 ml apă caldă, 60 ml ulei de măsline sau unt topit, 100 ml sos de roșii, 150 gr mozarella. Într-un vas pentru frământat sau mixer se pun: apă, uleiul făina, drojdia dizolvată și se frământă/mixează timp de 4 minute. După ce se frământă toată compoziția (4 minute), cu mâinile umede, se formează o minge de aluat și se așează în vasul de copt, se întinde în tavă, se unge cu sosul de roșii, se pune mozarella răzuită sau tăiată felii apoi se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 45-50 de minute. Se poate adaugă salam, măsline, ciuperci sau alte topping-uri.