Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Nature's Finest Bautura pudra pentru imunitate IMUNUP 120g

NATURE'S FINEST

Nature's Finest Bautura pudra pentru imunitate IMUNUP 120g

Superalimente

42.6 lei

Pretul include TVA

in stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

EAN code: 3830052954917

IMUNUP este o băutură revoluționară, care are grijă de sistemul nostru imunitar în vremurile în care avem cea mai mare nevoie de ea. Modificările meteo și stresul fizic și mental crescut sunt printre cei mai frecvenți factori de scădere a sistemului imunitar. În astfel de vremuri este important să ne hrănim suficient corpul. În special micro nutrienții (vitamine și minerale) și unii aminoacizi sunt foarte importanți pentru sistemul nostru imunitar. Cu toate acestea, este foarte greu să se ajungă la o cantitate suficientă de micro nutrienți doar cu o nutriție obișnuită.

Conține 7 aminoacizi, 11 vitamine și 8 minerale pentru un sistem imunitar extrem de puternic.

- Primul ajutor atunci cand sistemul imunitar este slabit

- Acoperă toate nevoile de vitamine și minerale cu aport zilnic 

-  Cu aminoacizi 

- Fara zahar

- RAW


Ingrediente: Maltodextrină, aminoacizi (glutamină, arginină, lisină, taurină, glicină, metionină, cistină), suc de portocale concentrat (extract de portocale uscat (2,5%)), acid: acid citronic, minerale (magneziu marin, pirofosfat de fier, zinc, mangan, sulfat cupric, clorură de crom, iodură de potasiu, selenit de sodiu), culoare: beta-caroten, vitamine (C, E, B3, A, B5, B12 , B6, B1, B2, B9, B8), îndulcitori: sucraloză și acesulfam de potasiu.


Cum functioneazã?

Vitaminele A, C și B9 și mineralele cupru, seleniu și fier contribuie la întărirea sistemul imunitar, Vitaminele C, B2 și E, precum și mineralele cupru, mangan și seleniu au proprietăți antioxidante și ne protejează celulele de deteriorarea oxidativă. Vitaminele B2 și B12 și magneziul contribuie la reducerea oboselii și oboselii, frecvent întâlnite atunci când sistemul imunitar este slăbit.

Se amestecă într-un pahar cu apă și se consumă după dizolvarea pulberii. 

Se recomanda o lingură dimineața și una după-amiaza / seara. 

Aportul zilnic recomandat este de 24 g (2 linguri).