Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Nature's Finest B-Complex Pudra 150g

NATURE'S FINEST

Nature's Finest B-Complex Pudra 150g

Superalimente

22.8 lei

Pretul include TVA

in stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

EAN code: 3830052954894

Complexul B este un grup de vitamine, care sunt importante pentru sistemul nostru nervos. Pe lângă funcția reciprocă, fiecare dintre vitaminele B are și alte roluri importante în corpul nostru. Cea mai frecventă dintre deficiențele complexului B este deficiența de B12, la vegani și vegetarieni. Deficitul de B9 poate apărea la începutul sarcinii, din cauza creșterii cererii, în timp ce riscul general pentru deficiența complexului B este crescut în cazurile de absorbție slabă, cum ar fi boala Chron, boala celiacă, HIV și abuzul de alcool. 

Problema cea mai frecventă care vine cu deficiența complexului B sunt disfuncțiile nervoase și anemia.


- 50 mg (100% VNR) de complex B pe porție

- Conține 7 vitamine din grupul complexului B

- Contribuie la funcțiile nervoase normale

- Contribuie la metabolismul normal care produce energie

- RAW

- VEGAN


Ingrediente: maltodextrina, eritritol, aroma naturala portocale (5%), mix de B-complex ( B1, B2, B6, B12, Acid folic, acid panthotenic, niacina, agent antiaglomerant: fibra din bambus, glicozide steviol, pudra portocale (0,1%).

Indulcit cu stevie si eritritol.


Cum functioneazã?

Deoarece vitaminele complexului B sunt diferite și vin din surse diferite, rolurile lor variază mult. Acționează pentru buna funcționare a sistemului nervos, combat oboseala, iar B9 are rol în  funcționarea normală a sistemului imunitar și creșterea normală a fătului în timpul sarcinii. Vitamina B2 este importantă pentru absorbția și metabolizarea fierului și funcționează ca antioxidant, protejeând celulele împotriva deteriorării oxidative.


Tara de provenienta: Slovenia

Se amestecă într-un pahar cu apă și se consumă imediat după dizolvarea pulberii. 

Aportul zilnic recomandat este de 5 g (1 lingură). 

Cu 5 g de pulbere consumați 50 mg de complex B, care acoperă nevoile zilnice ale corpului pentru acest grup de vitamine.